Om oss

Hur det började

Allt började 2004 när Wojciech Kosinski och Wojciech Wolny grundade LGBS Polska, som med tiden blev Euvic. Tack vare vår fantastiska personal och kultur har vi växt kraftigt och fått förtroende från kunder både i Europa och USA. Vidare, tack vare att våra kunder är oss trogna i många år och dessutom refererar oss till andra så kunder så hade vi inte ens en marknadsavdelning förrän förra året!

För att ge er siffror på vår tillväxt så har Euvic växt organiskt till över 1000 anställda och genom att köpa delar i ett dussin andra teknologibolag så är vi i Euvic Group över 1700 personer idag!

Innovation

Vi möjliggör innovation genom att kombinera vår kunskap om den senaste tekniken med våra kunders insikt om deras affärsprocesser och deras affärsutmaningar. Vi har utvecklat allt från stora, komplexa BI-lösningar för att bättre skörda och förstå data, till att snygga och användarvänliga IOS/Android-appar och matchningsalgoritmer för rekryteringsföretag.

Centralt i vårt erbjudande är villighet att lyssna på våra kunder och förstå deras utmaningar. Utan att förstå våra kunder kan vi inte leverera framgångsrika projekt!

 

Teamwork!

Våra personal är grunden till vår framgång. Vi är transparenta och lyssnar med empati. Genom att lyssna för att förstå istället för att svara, och genom att ta fullt ansvar för vårt arbete skapar vi förtroende som är nödvändigt för att leverera framgångsrika projekt. Och ta oss inte på ordet – fråga våra kunder som i snitt jobbar med oss 10 år eller längre.

Är du nyfiken på vilka vi är?

Då rekommenderar vi dig att ta del av vår handbok. I vår handbok får du lära känna oss på Euvic lite bättre, vilka vi är och hur vi arbetar.

20191104_Handbook_Euvic_KRStudio final version