Implementering och konsultation av AI och Machine Learning

Vi har under tio år varit involverade i ML- och AI baserade projekt. Vi har hjälpt våra kunder genom att tillhandahålla högkvalificerade AI-utvecklare.Hjälp till med rådgivning om vilka AI-tekniker de bör välja samt finjustera deras strategier och prototyper. Det har resulterat i att våra kunder snabbt kan verifiera sina AI-relaterade idéer och skapa en mjukvara driven av algoritmer för sina kunder och anställda.

4 anledningar till att ta hjälp av oss

Vi har över tio års erfarenhet inom AI

Vi skapade en av de första AI-drivna systemen som kunde förutse ett visst börsbeteendet i början av 2000-talet. Vi har sedan dess använt olika AI- och ML komponenter för att bygga olika mjukvarulösningar till våra kunder.

Certifierade AI- och Ml specialister

Kunskapen våra AI-utvecklare sitter på är certifierad av ledande AI- och ML leverantörer som erbjuder AI (AWS, Google, IBM, Microsoft) samt andra verktyg.

Domänkännedom

Vi har AI- och ML relaterad domänkunskap i flera olika branscher som fintech, tillverkning, detaljhandel.

Bred kunskap

Är du intresserad av att analysera stora datauppsättningar, händelsebaserade varningar, identitetsanalys och chatbotar? Då hjälper vi mer än gärna till!

Vår expertis inom Ml och AI- applikationsutveckling

  • Machine Learning och Data Mining – Vi kan skapa algoritmer och appar som lär från redan befintlig data och avslöjar gömda insikter utan att uttryckligen bli programmerade.
  • Neural Networks och Deep Learning –Den här tekniken använder vi för att utveckla programvaror som ansikts- och objektigenkänningssystem, automationslösningar och AI-drivna chatbots.
  • Natural Language Processing (NLP) och Text Mining (TM)– Vi kan använda NLP och TM till att skapa lösningar som exempelvis chatbots, översättningsappar, sociala medier övervakningsverktyg, dokumentsammanfattningar och filtreringsverktyg för skärppost.
  • Analysverktyg för självinlärning – Vi kan bygga verktyg med hjälp av prediktiv analys för att låsa upp mönster i en stor uppsättning data som kommer hjälpa dig att fatta bättre affärsbeslut.
  • Bedrägeri och intelligenta cybersecurity-lösningar – Vi kan bygga ett anpassat cybersecurity-system eller ta över underhåll och utveckling på ett kostnadseffektivt sätt.
  • Vi kan ta helhetsåtaganden eller vara delaktiga i projekt för specifika delar av erat utvecklingsbehov.

Plattformar: AI-as-a-Service

Våra tjänster inom Machine Learning och AI inkluderar:

Strategisk konsultation

Strategisk konsultation där vi vägleder dig genom ideér, strategi och planering. Vi hjälper dig välja vilka komponenter inom AI och Machine Learning du borde använda för att hitta en lösning baserade på ert problem. Samt hjälper vi dig med att bygga en prototyp och sätter upp ett projekt baserade på era krav.

Support och hantering

Support och hantering av tjänster kopplat till den implementerade lösningen. Vi använder öppna API:er för att upprätthålla alla integrationspunkter samtidigt som vi stöder snabb utveckling av teknik på båda sidor av integrationen på ett omfattande sätt. På så sätt ser vi till att systemet fungerar smidigt.

Rådgivning

Rådgivning för att ge dig rätt förutsättningar till att välja det bäst lämpade ramverket för Machine Learning och AI. Rätt ramverk är viktigt för att sedan kunna implementera din lösning och integrera den i dina befintliga affärsprocesser och redan använda system.

 DevOps

DevOps-metoden för att minska klyftan mellan utvecklingen av programvaran Agile och dess drift.

 

 

 

Mjukvaruutveckling

Behöver du hjälp med AI och Machine Learning?
KONTAKTA OSS