Amazon QuickSight

Amazon QuickSight är en snabb, moln-driven Business Intelligence (BI) tjänst med ML-funktioner som gör det enkelt för dig att presentera insiktsfull data till alla intressenter i din organisation.

QuickSight låter dig skapa och publicera interaktiva dashboards som är tillgängliga från webbläsare eller mobila enheter. Du kan inkludera dina dashboards i befintliga applikationer. QuickSight skalar enkelt till tiotusentals användare utan installation av mjukvara, servrar eller förändringar i din infrastruktur.

Med branschens första “betalning per session” faktureringsmodell betalar du bara för det du använder. På det här sättet kan du ge alla dina användare tillgång till de uppgifter de behöver utan dyra och komplicerade användarlicenser.

Fördelar med Amazon Quicksight:

Betala för det du använder

QuickSights prissättning per session innebär att du endast betalar när dina användare har tillgång till instrumentpanelerna eller rapporterna. Med QuickSight finns inga kostnader i förväg, inga årliga åtaganden och inga avgifter för inaktiva användare, så att du kan ansluta alla till den information de behöver.

Bygg slutliga BI-lösningar

QuickSight integreras enkelt med ditt moln och lokala datakällor inklusive inbyggd integration till AWS-tjänster som RedShift, S3, Athena, Aurora, RDS, IAM, CloudTrail, Cloud Directory - förser dig med allt du behöver för att bygga en end-to-end BI-lösning.

Prognos baserad på Machine Learning

Med en inbyggd, ML-driven prediktiv algoritm tillåter QuickSight icke-tekniska användare att enkelt förutsäga sina viktiga affärsmetriker med stöd för komplexa scenarier som säsongsbetonade och outliers.

Skala till tiotusentals användare

Med sin serverlösa arkitektur skalar QuickSight automatiskt till tiotusentals användare, utan att behöva ytterligare infrastruktur eller behov av kapacitetsplanering. Med QuickSight finns det inga servrar att tillhandahålla och hantera, ingen mjukvara att installera, underhålla eller använda.

Inbäddade analyser

Förstärk dina applikationer med QuickSight-dashboards och diagram, samtidigt som du sparar tid och pengar på utveckling och underhåll. Du kan tillåta dina användare med självbetjänings-analys genom att integrera QuickSight säkert i din applikation med sömlös autentisering och kraftfulla API-er.

Drivna insikter från Machine Learning

QuickSight använder Amazons beprövade machine learning teknologi för att kontinuerligt analysera all dina data, upptäcka avvikelser och skicka proaktiva e-postvarningar. Med hjälp av QuickSight kan du också identifiera de främsta bidragsgivarna till alla förändringar i dina affärsmetriker, till exempel högre försäljning än väntat eller ett dopp i din webbplatstrafik.

MJUKVARULÖSNINGAR

Behöver du hjälp med Amazon QuickSight?
KONTAKTA OSS