Är du redo att satsa på din E-handel?

Ingen har missat de senaste årens stora utmaningar för den fysiska handeln. Åren med tillväxt är över då allt mer försäljning flyttar digitalt. Tomma lokaler är en allt vanligare syn på köpcenter runt om i Sverige och i USA stängs över 25 stycken köpcentrum – per dag. Samtidigt växer e-handel med nästan 15 % årligen och trenden är tydlig att företag, både återförsäljare, varumärken och grossister behöver äga sin egna försäljningskanal digitalt. Är ni med på e-handels-tåget?

Exempel på vad vi kan hjälpa dig med

K-Bygg skapades genom uppköp av delar av XL-Bygg och Fresks Group bland annat med varumärken som Fresks, Urban Strålins, Östergyllen och Färingsö Trä. Inför lanseringen av varumärket K-Bygg var Keskos utmaning att snabbt få upp en digital närvaro och digital plattform för K-Bygg med sina 30-tal butiker.  

Läs mer

" Omniarch hjälpte oss att bygga en e-handelslösning från ax till limpa. Tack vare spetskompetens inom e-handel och ett otroligt driv, kunde vi med hjälp av Omniarch komma igång snabbt och visa resultatet direkt"
 

4 anledningar till att jobba med Euvic och Omniarch

Du får 15 års samlad erfarenhet av e-handel

Euvic har byggt och utvecklat e-handelsbutiker i 15 år. Omniarch har drivit och optimerat e-handelsbutiker lika länge. Det ger dig en trygghet i att vi har rätt erfarenhet att rådge er för att lyckas med er satsning.

Du får en kostnadseffektiv leverans

Med erfarenhet kommer förmågan att prioritera så att ni får värde för pengarna. Med våra utvecklare baserade i Polen istället för Sverige får ni ytterligare värde för pengarna.

Du får en flexibel och snabb leverans

Ni behöver inte långa förstudier och komplicerade projekt, ni behöver komma igång med er digitala försäljning direkt. Med lång erfarenhet, goda processer och bra personal kan vi vara både snabba och flexibla vilket nu är viktigare än någonsin.

Du får en helhetslösning

Vi kan hjälpa er med kravställning, vi kan bygga e-handeln och vi kan hjälpa er med optimeringen av trafik och konvertering. Euvic och Omniarch täcker hela processen och säkerställer att ni får en helhetslösning som passar just din affär.

Vårt erbjudande!

1. Analys

I analysfasen går vi igenom era krav, grafiska profil samt tittar på en strategi utifrån era affärsbehov

2. Vi bygger din butik

Vi bygger din butik för webb och mobil. Vi implementerar betallösningar och nödvändiga integrationer samt uppkoppling mot valda logistiklösningar.

3. Vi driver trafik till din butik

Vi hjälper dig med SEO, SEM och planering av konvertering
KONTAKTA OSS