Deloitte listar Euvic som ett av Sveriges snabbast växande techbolag

Pressmeddelande: Deloitte listar Euvic som ett av Sveriges snabbast växande techbolag

Sweden Technology Fast 50 är Deloittes rankning av de 50 snabbast växande teknikföretagen, baserat på tillväxten i nettoomsättningen de senaste fyra åren. I Sverige. Rankningen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknologi, från mjuk- och hårdvara till life science, kommunikation och clean technology.

”Från användarvänliga appar till komplexa IoT-lösningar för att möjliggöra datadrivna organisationer så är våra ambition att vara den partner som hjälper vår kunder att nå sina mål. Det är få företag som med samma ödmjukhet och transparens fokuserar på att snabbt och enkelt hjälpa kunderna med vad dem behöver. Att vårt fokus på att skapa kundvärde nu ger oss plats på Deloittes lista över de snabbast växande tech-bolagen i Sverige är glädjande”, säger Anderas Södermark, VD på Euvic

”Det är så roligt att få uppmärksamma och fira företagen i årets Deloitte Sweden Technology Fast 50. Bolagen på listan, och deras smarta lösningar och tjänster, speglar Sveriges ledande position inom innovation, entreprenörskap och digital transformation. Att kvalificera till en plats på listan är en imponerande bedrift och vi ser fram emot att följa dessa företag framöver, säger Ester Sundström, partner och ansvarig för Deloitte Sweden Technology Fast 50.

Andra har också läst