En ny stjärna till vårt team!

En ny stjärna till vårt team!

Publicerad: 01.10.2020

Det är dags att välkomna David som ska ha praktik hos oss under hösten!

Mitt namn är David Holst Almqvist och jag kommer från de småländska skogarna. Jag har spenderat större delen av mitt vuxna liv bakom skolbänken, först gick jag en ettårig journalistutbildning vid Molkoms folkhögskola och därefter en treårig utbildning inom digital design vid högskolan Kristianstad. I somras tog jag min efterlängtade examen och började söka jobb, men att ta sig direkt från skolbänken ut till ett arbete visade sig vara en utmaning. Även om jag hade det akademiska så saknade jag arbetslivserfarenheten. I kombination med det var jag fortfarande inte säker på vad jag ville jobba med mer exakt. Vill jag jobba med grafisk formgivning och layout, eller kanske med text och bild, eller varför inte med film? Jag flöt omkring och sökte olika jobb relaterade till min utbildning utan att egentligen veta ifall något av dem passade mig. Men så stötte jag på Euvic.

Det som lockade mig till Euvic var drivet och ambitionen företaget utstrålade. Men också  möjligheten att få arbeta med allt det jag gått omkring och försökt välja mellan. Euvic kändes helt enkelt som en perfekt plats för mig att bredda mina vingar på, känna efter och få en bättre förståelse för vad som är rätt för mig. Nu sitter jag här på kontoret spänd på att se vad framtiden har i lut för mig, förhoppningsvis är det här starten på något stort.

Andra har läst