Erik Kullander är Euvics senaste tillskott

Välkommen Erik!

Det är dags att presentera Euvic´s senaste tillskott, Erik Kullander. Vi önskar dig varmt välkommen till teamet!
Vem är Erik, och hur ser han på sin roll som senior affärsutvecklare på Euvic? Ta chansen att lära känna vårt senaste tillskott.

Jag heter Erik Kullander och har nu fått chansen att bli en del av ett fantastiskt team med rollen som senior affärsutvecklare. Jag har i ungefär 20 års tid arbetat med affärsutveckling, affärscoaching och försäljning. I 10 års tid tillhörde jag den inre kretsen på Internetoperatören Bahnhof (Publ), där var jag bland annat försäljningschef och affärsområdeschef. Efter mina år på Bahnhof spenderade jag tid med att bygga startups.

Efter en lång tids sjukskrivning i sviterna av en livshotande stroke ser jag det här som en nystart. Jag vill arbeta åt ett företag som har nöjda kunder och tillhöra en organisation som det känns spännande att associeras med. Ett bolag som jag älskar att gå till. Euvic passar bra in den meningen, bolaget marknadsför sig som “the good people”, en trivsam beskrivning av min nya arbetsgivare. Rent moraliskt bör vartenda företag i Sverige välja Euvic framför sina nuvarande leverantörer. Min vän Ola Hesselroth drog igång Euvic i Sverige. Inom kompiskretsen har vi många gånger pratat om vilket stort hjärt Ola har. Hans engagemang och Andreas Södermarks positivism och ödmjukhet gjorde att jag valde Euvic som min nya arbetsgivare. 

Jag har förhoppningar om att vi som bolag kan växa tillsammans med kunderna. Euvic framstår i Sverige som en ung och modig startup, trots att vi är en del av en polsk koncern med flera tusen anställda. Det finns plats för engagemang och personlig utveckling i samband med att Euvic ska växa mot en miljardomsättning. Det är en spännande tid framför oss och jag ser verkligen fram emot att vara med och bidra till fler framgångssagor tillsammans med våra kunder!

Vill du komma i kontakt med Erik?
Maila Erik.kullander@euvic.se eller besök LinkedIn

Andra har också läst