Euvic blir en viktig partner i Keskos ökade satsning på digitalisering

Euvic blir en viktig partner i Keskos ökade satsning på digitalisering

Euvic och K-group, med varumärken som K-rauta, K-bygg och K-Market har tecknat ett nytt 5-årsavtal för att öka accelerationen av K-groups digitalisering.

Redan 2018 skrev Euvic avtal med K-group och divisionen Building and Trade, med varumärken som K-rauta och K-bygg. Tack vare ett bra samarbete gällande mikrotjänster för K-rautas e-handel blev Euvic inbjudna till den koncern-omspännande IT-upphandling som K-group genomfört sedan hösten 2019.

Då Euvic kunde erbjuda en hög kompetens inom mikrotjänster, devops och digitalisering får Euvic nu möjlighet att hjälpa hela K-group med sitt mål att bli branschledande på digitala lösningar. Erbjudandet är särskilt intressant då Euvic möjliggör Kesko mer digitalisering för befintlig budget, med leveranskapacitet från 3000 ambitiösa ingenjörer i Polen och affärsägare och ledning från Sverige.

”Sedan lanseringen i Sverige 2018 har vi märkt ett kraftigt ökande intresse från Svenska företag som behöver öka sin digitaliseringstakt med bibehållen kvalitet. Att K-group väljer att ge oss ett utökat förtroende är ett bevis på att vi skapar värde i våra leveranser och jag är övertygad om att vi kommer få se fler nordiska bolag som vänder sig till oss för hjälp med sin digitalisering kommande år”

Andra har läst