Euvic group ansluter sig till Ericssons ekosystem av IoT-partners.

Pressmeddelande: Euvic Group ansluter sig till Ericssons ekosystem av IoT-partners

Euvic group ansluter sig till Ericssons ekosystem av IoT-partners. Partnerskapet kommer att leverera värde genom att hjälpa företag samla in data och skapa användbara insikter för att förbättra företagens affär!

”IoT blir en allt viktigare del av det digitala ekosystemet för företag som vill ligga före sina konkurrenter. Från att spela en viktig roll när transportföretagen sänker sin bränsleförbrukning till när vattenbolag minskar vattenläckage är IoT en möjliggörare som blir viktigare för varje dag. Med Euvics förståelse för hur man skapar kundvänliga och högkvalitativa digitala produkter och Ericssons lösningar för skalbar och säker anslutning skapar vi en global och sömlös IoT-upplevelse för alla företag! ”

Som Ericsson IoT-partner kan Euvic group hjälpa företag genom att utnyttja allt värde som finns i hela Ericssons IoT -ekosystem. Detta partnerskap innehåller verktyg och nödvändiga processer för att öka avkastningen på investeringar för IoT-kunder, med hjälp av mobil anslutning som grund.

Ericssons IoT-ekosystem är utformat för att göra global IoT-enhetsanslutningshantering enkel, pålitlig och säker. Ericsson IoT Accelerator hjälper Euvic group att påskynda innovation, och bli ännu mer relevant för företag som vill skapa IoT-möjligheter.

”Vi är glada att kunna välkomna Euvic -gruppen till Ericsson IoT Accelerator -ekosystem. Tillsammans gör vi mobil IoT lätt för företag att anta och skala överallt i världen”, säger Kyle Okamoto, chef för Ericsson IoT.

Om Ericsson IoT Accelerator

Ericsson IoT Accelerator hanterar global IoT-anslutning med tillförlitlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet. Som den enda globala plattformen med ett dedikerat kärnnätverk ger den oöverträffad skalbarhet, servicekvalitet och enhetlig användarupplevelse för IoT- distributioner av alla storlekar, var som helst i världen.

Andra har också läst