Euvic Group investerar i digital contentbyrå

Euvic Group investerar i digital contentbyrå

Euvic Koncernen bygger sin nästa pelare i verksamheten.

Euvic Group har köpt in sig i FFW Communication, en byrå med över 10 års erfarenhet av digital content. Som en del av koncernen ska FFW tillsammans med ClickAd (reklam- och MarTech-koncernen som nyligen förvärvats av Euvic) skapa ett kompletterande utbud av digitala tjänster och stödja kunder i deras digitala transformation inom marknadsföring.

Femte pelaren

Hittills har Euvic centrerat sin verksamhet på fyra pelare: mjukvaruutveckling, tjänsteåttagande IT-infrastruktur och innovationer. Med den nya investeringen satsar Euvic på en ny pelare för digitala tjänster – content och martech. Kompetensen är centrerad kring content marketing, SEO, buzz marketing och performance.

FFW Communication, specialiserar sig på produktion av content för bloggar, webbplatser, sociala medier, SEO och leadgenereringskampanjer för B2B. Bland kunderna finns  stora internationella varumärken.

Europeiska ambitioner

Euvic är en av de största IT-konsultjättarna i Polen. Omsättningen 2020 var över 1,3 miljarder med nära 10 % i vinst. Koncernens mål är att bli ett av Europas ledande teknikföretag med kontinental närvaro.

”FFW Communication kommer  tillsammans med ClickAd att kunna erbjuda ytterligare digitala marknadsförings- och MarTech-tjänster till våra kunder. Vi ser stor potential för samverkan mellan de enheter som redan är verksamma inom koncernen och våra nya partners. Vi vill bygga ett helhetserbjudande som stödjer digital transformation tillsammans” – säger Wojciech Wolny, medgrundare och koncernchef för Euvic group.

Andra har också läst