Euvic växer kraftigt i Sverige!

Euvic växer kraftigt i Sverige!

Publicerad: 13.02.2019

Euvic, ett av Europas största IT-bolag, fortsätter växa kraftigt i Sverige. 2019 växte man över 60 % i Sverige, långt över redan högt ställda förväntningar.  Målet om att omsätta 100 MSEK i Sverige 2022 är klart inom räckhåll. Totalt växte Euvic-gruppen med 10 % och med förvärv och fusioner under 2019 är man nu över 2500 systemutvecklare och ingenjörer i gruppen.

Med utmärkelser från bland annat Forbes och Gartner för tillväxt och kunnande lockar man fler och fler kunder i Skandinavien. I Sverige har man bland annat fått förtroendet från Arriva och Payground och i Finland jobbar man exempelvis med Pop Pankki bank och en av nordens största retail-företag med HQ i Helsinki.

Såhär säger Andreas Södermark, VD Euvic Sverige, om resultatet: ”Vi är oerhört glada över förtroendet vi får från företag som behöver hjälp med sin digitalisering. Oavsett om det gäller att skala upp ett befintligt system för att klara av kunder från hela Europa som i fallet Payground, eller när vi hjälper Arriva med digitaliseringen och effektiviseringen av tåg och busstrafik så är vi glada över att få hjälpa våra kunder lyckas. Vår kraftiga tillväxt är resultatet av kombinationen av värderingar som transparens och ödmjukhet och en hög kompetensnivå. Euvic är exempelvis guldpartner till Microsoft på flertalet områden och är även partner med både Oracle och AWS för att nämna några”.

Inför 2020 satsar Euvic vidare i Sverige med ytterligare en kommunikatör och en ny senior affärsutvecklare. Björn Ekelund, med bakgrund från Fujitsu, CSC och senast CGI, ansluter i mars för att möjliggöra en fortsatt god service till alla kunder som behöver hjälp med sin digitalisering.

Andra har också läst