e-Bilet

eBilet är ledande i Polen inom biljettförsäljning online i kultur- och underhållningsindustrin.

Huvudkontor

Polen

Bransch

Evenemang / Biljettförsäljning

Unikt biljettförsäljningssystem i molnet

Lösning

Euvic har hjälpt eBilet bygga ett effektivt och unikt biljettförsäljningssystem. Systemet består av tre separata delar. eBilet Portal, eBilet Shop och eBilet-appen. Varje del är byggd med specifika funktioner som ska generera i en förbättrad användarupplevelse och för att hantera omfattande trafik vid försäljning av evenemangsbiljetter.

eBilet- Shop

Shoppen består av ett biljettförsäljningssystem för alla publicerade event på eBilet.pl. Varje användare som köper ser en realtidskarta och kan se en förhandsgranskning av sittplatser på den arena som evenemanget tar plats. När man väljer biljetter och platser registrerar systemet informationen och överför den direkt till andra användare som inte längre kan välja de precis bokade platserna.

Arrangören av eventet kan se i sin evengemangs-panel ytterligare information om biljetter som exempelvis antal gratis-biljetter, reserverade biljetter, sålda biljetter och vilka som väntar på betalning. Systemet är byggt för att kunna hantera och klara sig igenom ett stort antal användare.  Med hjälp av cache-mekanismer och asynkron-hantering av transaktioner och kundetalningarar kan användare, vid behov, få vänta i ett “väntrum” på deras tur att komma in och köpa, det gör att systemet klarar ett högt tryck av användare samtidigt. 

Alla systemets komponenter fungerar i Azure Cloud, vilket ger kunden möjligheten att övervaka tjänsten och agera vid problem genom att dynamiskt öka resurserna som behövs för att hantera hög trafik

eBilet- app

I appen har du möjlighet att betygsätta rekommenderade event. Med hjälp av algoritmer får användaren upp förslag på rekommenderade event baserat på sina tidigare val och ökar därför chansen att få upp event som är mer individanpassade. Med hjälp av en sökmotor kan användaren hitta geografiskt  närliggande event.

eBilet- portal

Portalen är byggd med ett avancerat informationssystem som visar kommande kulturevent och har två egna publicerings-funktioner. Portalen består även av två undersidor och har en egen publicerings-enhet vilket gör att den publicerar innehåll på startsidan från de andra två sidorna där man kan sortera efter kategori. Applikationen har ett eget publiceringsverktyg. Verktyget plockar upp information från de andra två undersidorna och uppdaterar på startsidan.