Frank Porter

Frank Porter är ett fastighetsförvaltningsföretag för korttidsuthyrning av exklusiva lägenheter. Verksamheten startade i Dubai och växer nu kraftigt internationellt.

Huvudkontor

Dubai

Bransch

Fastighetsförvaltning

Kundfokuserad plattform för uthyrningstjänster

Utmaning

Frank Porter stod med en plattform som inte längre höll den standard man behövde för att ge sina kunder bästa möjliga kundupplevelse. Plattformen var även dyr i underhåll och designen för hemsidan saknade ett helhetstänk kring Frank Porter som varumärke.

Frank Porter önskade en flexibel plattform som kunde möta alla krav, både när det kom till tjänster, design och möjligheten att skala upp vid behov. Man sökte även efter en stabil IT-partner som kunde vara med och stötta upp processer för affärsutveckling, IT-arkitektur och service-arkitektur. 

Lösningen

Lösningen på Frank Porters utmaningar blev en ny uppdaterad plattform. Euvics team förbättrade integrationen, designen samt optimerade hastigheten. På den nya plattformen kan Frank Porter lägga till nya funktioner för att skapa en bättre kundupplevelse. Det finns exempelvis mallar för månadsrapporter där man kan anpassa innehållet för respektive enskilt objekt. Checklistor, FAQ och kalendrar är nya element att nyttja på hemsidan.

Internt på företaget är det flera medarbetare som arbetar med plattformen. För att enkelt och smidigt ta del av ändringar i systemet har man skapat en logg där all historik samlas.

Resultat

Designen är nu anpassad för att ge en sömlös kundupplevelse och hemsidan har ett helhetstänk kring Frank Porter som varumärke.

Idén med designen till den nya plattformen var att använda starka kontraster, färgerna går i svart och vitt där man har adderat guld som ger känslan av lyx och elegans. Alla bilder som finns på hemsidan visar elegant och väldesignad interiör. Varumärkets visuella inslag utgör en sammanhängande helhet. Både materiell marknadsföring, design av nyhetsbrev eller checklistor går i samma grafiska design.

Efter samarbetet med Euvic kan Frank Porter med hjälp av sin nya plattform nu arbeta mer självständigt. Man har en plattform som är byggd, anpassad och skalbar. Med nya skräddarsydda lösningar kan Frank Porter presentera hela sitt utbud samt ge en individanpassad och kundfokuserad användarupplevelse.

Vårt samarbete har fungerat väldigt bra.  Euvic hade en förmåga att lyssna in för att förstå vad vi behövde för att nå nästa nivå. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kan nu fortsätta erbjuda våra kunder den upplevelse och service de förtjänar. 

Frank Porter