Gartner uppmärksammar Euvic!

Gartner uppmärksammar Euvic!

När en av IT-branschen mest respekterade forsknings- och rådgivningsbyråer nämner Euvic i ett flertal av sina rapporter, då vet vi att vi är på rätt väg. Vi lever efter våra värderingar som formar hur väl vi gör vårt arbete. Vi är stolta över att få ta en plats i Gartner´s rapporter och vill självklart dela med oss. Ta del av tre områden där Gartner lyfter Euvic.

Publicerad: 25.11.2019

 • Ideation-as-a-service
  “Market Insight: Six Techniques to Maximize Digital Business Ideation Project Revenue and Margins” nämns Euvics “Ideation-as-a-Service” även känd som “Evidence of Good Practice” i strategin för en digital affärstransformation.

  Gartner skriver om hur Ideation-as-a-service fungerar i praktiken, ute hos kund. Ideation-as-a-serivce gör det möjligt för företag att generera Minimum Viable Product (MVP) under workshops där man kommer med innovativa idéer. Det är ett effektivt sätt att testa och verifiera nya digitala affärsidéer inom loppet av några få veckor. Euvic och Gartner arbetade tillsammans för att ta fram en serie av Ideation-erbjudanden. Det resulterade i en portfolio av tjänster som Euvic tog med sig ut på marknaden för att starta en dialog med nya potentiella kunder. Vilket gick otroligt bra. Tack vare Ideation-as-a-service kan vi differentiera oss och skapa värdebaserade konversationer med ledande befattningshavare.

 • Tillväxt
  I rapporten om “Market Share Analysis: Consulting Services, Worldwide, 2017” skriver Gartner om Euvic som en av de snabbast växande leverantörerna inom IT-konsulttjänster. Dels har moderbolaget i Europa en stadig tillväxt på över 15 % per år i snitt de senaste åren, och i Sverige har vi en ännu mer explosiv tillväxt. I Sverige har vi sedan lanseringen 2018 växt från noll till fyrtio miljoner svenska kronor på två år och framförallt har har vi gått från två till tjugo nöjda kunder under den korta tiden.  Tillväxten fortsätter och står sig fortfarande stark idag. Behovet av IT-konsulter är enormt och allt fler förstår att dem behöver digitalisera sina verksamhet.

 • Blockchain
  I Gartner’s rapport om “Market Guide for Blockchain Consulting and Proof-of-Concept Development” och “Toolkit: Vendor Identification for Blockchain Consultancy Providers” nämns Euvic som en intressant leverantör för Blockchain-baserade lösningar  och Proof-of-concept-utveckling. Gartner definierar marknaden för konsulttjänster inom Blockchain där tjänsterna stödjer organisationer vid implementering av nya affärsstrategier som använder blockchain-teknik för att uppnå sina affärsmål. Tjänsterna innebär strategisk rådgivning om effekten av blockchain på en viss verksamhet eller på en specifik industri. Vi har hjälpt ett flertal kunder med Blockchain-lösningar som gett goda resultat. Att arbetet som vi  lägger ner får träda fram i en av Gartner´s rapporter är vi otroligt stolta över, det får oss att vilja fortsätta göra det vi gör och fortsätta arbeta för att hjälp våra kunder att nå sina affärsmål.

Andra har också läst