Mjukvarulösningar

Vi hjälper dig att implementera mjukvarulösningar för samarbets- och integrationslösningar.

MS Dynamics CRM

Vi kan hjälpa dig med implementation, utbildning, support och konsulttjänster för Dynamics CRM. Vi är Microsoft CRM Gold Competency Partner vilket bekräftar vår expertis.

MS Dynamics AX/NAV

Med våra Microsoft NAV / AX-utvecklare kommer installation, anpassning och integration av Dynamics AX / NAV med den befintliga mjukvaran i ditt företag att bli snabb och enkel.

Amazon QuickSight

Amazon QuickSight är en snabb, moln-driven Business Intelligence (BI) tjänst med ML-funktioner som gör det enkelt för dig att presentera insiktsfull data till alla intressenter i din organisation.

MS SharePoint

SharePoint är ett samarbets- och  dokumenthanteringsverktyg utvecklat av Microsoft. Det är grunden i ett system för intranät och hantering av innehåll.

WordPress

WordPress är det mest kraftfulla och enkla CMS-systemet för att bygga hemsidor och bloggar.

4 anledningar till varför du ska vända dig till Euvic

Byggs på de bästa ramverken

Vi skapar och implementerar mjukvarulösningar som utnyttjar världens mest tillförlitliga och välrenommerade programvaruramverk samt använder våra egna programvaruprodukter och komponenter.

Helhetsåtagande

Vi erbjuder helhetsåtagande för leverans och support genom hela projektets livscykel, från hypotes ända till operationellt driftläge.

Toppkompetens

Våra utvecklare är högkvalificerade inom många teknologier, men inom några områden, inklusive Microsoft och Oracle-programvara, portallösningar och omnichannelhandel, erbjuder vi verkligen toppkompetens.

Flexibla samarbetsmodeller

Vi erbjuder dig olika samarbetsmodeller, inklusive omfattande outsourcing av ett projekt, projektleverans baserat på uppsatt schema och omfattning, utvald programvarukännedom

Mjukvarulösningar

Behöver du hjälp med din Mjukvarulösning?
KONTAKTA OSS