MS Dynamics AX/NAV

Dynamics AX / NAV-implementering, utbildning, support och projektledning är ett annat område av Euvics kompetens. Med våra Microsoft NAV / AX-utvecklare kommer installation, anpassning och integration av Dynamics AX / NAV med den befintliga mjukvaran i ditt företag att bli snabb och enkel.

4 anledningar till att du ska ta hjälp av oss:

Kraftfullt och mycket anpassningsbart ERP-system

Dynamics AX / NAV är ett kraftfullt, mycket anpassningsbart och skalbart ERP-system som ger värde genom att stödja branschspecifika operativa affärsprocesser och ge rik rapportering

Specialiserade och certifierade konsulter

Vi kan vara din one-stop-butik för Dynamics AX / NAV-implementering, utbildning, support och projektledningstjänster, som tillhandahålls av erfarna och certifierade konsulter.

Lätt att använda i molnet

Dynamics AX / NAV är optimerad för molnet och mobilitet och erbjuder sina användare en välkänd arbetsmiljö för all annan Microsoft-programvara, som samverkar smidigt med andra IT-system

Flexibla samarbetsmodeller

Du kan anställa oss baserat på olika samarbetsmodeller, inklusive omfattande outsourcing av projektet eller Dynamics CRM-konsulter.

Vi erbjuder:

  • Hjälper dig att bestämma om du ska välja Dynamics AX eller NAV för att implementera i din organisation, baserat på dina affärsmål och IT-miljö.
  • Konfigurera programvaran enligt dina krav och eventuell utveckling av ytterligare funktioner för att anpassa programvaran till dina behov.
  • Installera programvaran i ditt företags IT-miljö
  • Integration med intern och extern programvara enligt dina behov.
  • Användarutbildning.
  • Projektledning.
  • Tekniskt stöd, förvaltning & underhåll.

Mjukvarulösningar

Behöver du hjälp med Dynamics AX / NAV?
KONTAKTA OSS