Dynamics CRM

Vi kan hjälpa dig med implementation, utbildning, support och konsulttjänster för Dynamics CRM. Vi är Microsoft CRM Gold Competency Partner vilket bekräftar vår expertis.

Varför du ska välja Dynamics CRM:

Enkelt att implementera och att använda

Dynamics CRM fungerar på samma sätt som andra Microsoft-produkter. Det fungerar och ser ut som MS Office som gör det möjligt för användarna att börja arbeta nästan omedelbart.

Specialiserade och certifierade konsulter

Vi kan vara din one-stop-butik för Dynamics CRM-implementering, utbildning, support och konsulttjänster, som tillhandahålls av erfarna och certifierade konsulter

Enkel anpassning och integration med externa system

Systemet kan mycket enkelt anpassas till dina specifika behov och integreras med externa system, vilket möjliggör automatisk implementering av alla ändringar på processer i driften av inbyggda nätverkstjänster.

Flexibel samarbetsmodell

Du kan kontraktera oss baserat på olika samarbetsmodeller, inklusive omfattande outsourcing av ett projekt eller Dynamics CRM-konsultförstärkning

Vi erbjuder:

  • Konfiguration av programvaran enligt dina krav och eventuell utveckling av ytterligare funktioner för att anpassa programvaran till dina behov.
  • Installation av programvaran i ditt företags IT-miljö.
  • Integration med intern och extern programvara enligt dina behov.
  • Användarutbildning.
  • Projektledning.
  • Tekniskt support, förvaltning & underhåll.

MJUKVARULÖSNINGAR

Behöver du hjälp med Dynamics CRM?
KONTAKTA OSS