IT-infrastruktur

Vi hjälper företag att upprätthålla, stödja och optimera sin hård- och mjukvara i traditionella datacenter eller distribuerade molninfrastrukturer.

IT-helpdesk

Erbjuder tekniskt support från första, andra och tredje linjen för kunder över olika segment baserat på Service Level Agreement (SLA) och ITIL 2011 bästa praxis.

Applikationsförvaltning (inklusive SAP)

Tjänsten är vanligtvis ett komplement till företagets tredje supportlinje. Den kan användas antingen separat eller som ett tillägg till våra IT-helpdesktjänster.

Övervakning av IT-infrastruktur

En del av våra tjänster för  IT-infrastrukturhantering är också IT-infrastrukturövervakning av appar, servrar och nätverkselement i traditionella datacenter och distribuerade molninfrastrukturer.

Amazon Web Services

Vi hjälper dig att ta hand om din AWS miljö, inklusive, migration, arktitektur, säkerhet, prestandaövervakning och kostnadsuppföljning på applikationsnivå inom AWS. Vi kombinerar automationsverktyg med våra AWS-certifierade ingenjörer och arkitekter.

Azure och Office 365

Vi hjälper dig med Azure Cloud och Office 365 och är Microsoft Azure Circle program partner,  Microsoft ERP Gold och Microsoft CRM Gold Competency Partner.

4 anledningar till varför du ska vända dig till Euvic

Heltäckande tjänst

Vi erbjuder en enda kontaktyta med omfattande IT-infrastrukturtjänster, inklusive planering, övergång och support av din molnbaserade hybrid och lokal maskin- och mjukvaruoperation.

Flerspråkig support dygnet runt

Vårt erfarna team av IT-infrastrukturförvaltningsspecialister garanterar leverans av högkvalitativa flerspråkiga supporttjänster, samtidigt som SLA-standarderna behålls.

Fasta och minskade kostnader

Du kommer att njuta av förutsägbara, optimerade kostnader som täcker hela utbudet av tjänster och garanteras av ett långsiktigt SLA-baserat kontrakt.

Affärs och tjänstekontinuitet

Du får en garanti för affärs- och tjänstekontinuitet tack vare ett systematiskt genomförande av vissa IT-underhålls- och stödåtgärder, kunskapshantering och överföring.

IT-infrastruktur

Behöver du hjälp med din IT-infrastruktur?
KONTAKTA OSS