Molntjänster

Vi kan hjälpa dig med Infrastruktur as a Service (IaaS), Software as a Service (SaaS) och Platform as a Service (PaaS). Vi erbjuder tjänster inom infrastrukturmoln, molnbaserad mjukvaruutveckling och integration.

Vi hjälper dig med molnplattformar

Amazon Web Services (AWS)

AWS är den mest mogna molnplattformen på marknaden, med de djupaste möjligheterna att styra ett stort antal användare och resurser.

Google Cloud

Är du intresserad av Google Cloud-tjänster, inklusive Google Cloud-migrering och Google App Engine-baserad apputveckling? Vi kan hjälpa dig.

Microsoft Azure och Onlinemjukvara

Våra certifierade experter kan hjälpa dig att migrera till Azure Cloud-infrastrukturen och implementera Microsofts online-programvara, inklusive Office 365, SharePoint Online, Dynamics. mer…

Andra molnplattformar

Vi kan också stödja dig med projekt som bygger på andra molnplattformar och datacentraler, som följer reglerna ANSI TIA / EIA 942 på en TIER 3-nivå.

Våra molnbaserade tjänster erbjuder:

  • Bygga och distribuera kundanpassade molnbaserade appar.
  • Molnbaserade integrationstjänster.
  • Molnlösningar för Big Data.
  • Moln-relaterade prenumerations- och prissättningskonsulttjänster.
  • Hantering av de operativa behoven i din molnmiljö.

Så har vi hjälpt våra kunder med molnbaserade lösningar:

Arriva Sverige

Arriva Sverige

Fredrik Ölund, chef för affärsutveckling och digitalisering: "Att migrera miljön till AWS med Euvic var ett enkelt beslut med AWS-plattformens service och stabilitet. Resultaten var som förväntat och tillsammans med Euvic har vi efter migreringen skapat många nya tjänster som skulle ha varit omöjliga att skapa på så kort tid på den gamla plattformen."  

Läs mer
Pernod Ricard

Pernod Ricard

iTrack ger oss inte bara statistik över BRIDGE-plattformen utan även ett realtidsflöde av spårningsinformation som visar sig har varit värdefull för våra integrationsteam. Det har förvandlat vårt sätt att arbeta och det har förenklat livet otroligt mycket. Efter flera år av samarbete har Euvic bevisat sig vara en mycket pålitlig och kompetent IT-partner för oss”, berättar Tomaz Praprotnik, Head of Technology & Architecture på Pernod Ricard EMEA-LATAM HQ  

Läs mer

IT-INFRASTRUKTUR

Behöver du hjälp med att migrera till molnet?
KONTAKTA OSS