Mjukvaruutveckling

Oavsett teknologi kan vi hjälpa dig med mjukvaruutveckling. Med över 300 utvecklare som kan Java så kan lika många .Net och hundratals devops-utvecklare besitter kunskap om AWS, Azure och Google Cloud. Vi anpassar vårt team efter dina behov.

. NET

Vi kan bygga allt från små system till Enterpriselösningar baserat på dina specifika behov med grund i Microsoft technology tex .Net

JAVA & JAVASCRIPT

Vi hjälper dig bygga säkra, kodade, robusta, och behovsanpassade appar och system baserat på Java & Javascript.

PHP

Bygg en användarvänlig och säker webbupplevelse för dina kunder. Vi kan ren PhP-utveckling och ramverk som tex Magneto, WordPress, Prestashop, Drupal, Joomla och Symfony.

Apputveckling

Vi hjälper dig med apputveckling för Android och iOS. Vi utvecklar både native och med hjälpa av mobila ramverk som tex React Native.

INTEGRATIONSPROJEKT

Vi hjälper företag med Enterprise Application Integration (EAI) och B2B applikationsintegration och all integration ni behöver.

BUSINESS INTELLIGENCE

Vi erbjuder rådgivning, design, utveckling, implementation och underhåll. Tillsammans skapar vi lösningar som omvandlar din data till insikter.

UX & UI

Vi hjälper dig skapa ett välfungerande och snyggt användargränssnitt för en bra användarupplevelse.

VR/AR

Skapa otroliga VR- och AR-upplevelser inom områden som exempelvis: underhållning, försäljning, fastigheter, datorspel, marknadsföring och sjukvård.

BLOCKCHAIN

Enkelt och kostnadseffektivt skapar vi Blockchain-baserade lösningar för ditt företag. Blockchain är tekniken som driver Bitcoin och andra valutor. Framförallt i en generation där den skapar ett trovärdigt medium för transaktioner.

AI och Machine Learning

Vi har under tio år varit involverade i AI- och ML-baserade projekt. Du får hjälp med rådgivning om vilka AI-tekniker du bör välja samt finjustera strategier och prototyper.

Digital Transformation

Med 2500 systemutvecklare och systemingenjörer i Europa hjälper vi dagligen svenska kunder att lyckas med sin digitalisering.

4 anledningar till varför du ska vända dig till Euvic

Över 2500 utvecklare!

Tar du hjälp av oss får du tillgång till över 2500 utvecklare!

Kompetent personal

Vi har massor av certifikat! Från bland annat: Microsoft, AWS, Dell, Java, IBM, Oracle, mfl.

Vi minimerar din risk

Vi minimerar risken i dina projekt genom vår 15 år långa erfarenhet av mjukvarutuveckling i agila och traditionella vattenfallsprojekt.

Kostnadseffektivitet

Genom att kombinera affärsägare och projektledare i Sverige med 2500 utvecklare i Polen så skapar vi en kvalitativ och kostnadseffektiv leverans.

Mjukvaruutveckling

Behöver du hjälp med din Mjukvaruutveckling?
KONTAKTA OSS