Integrationstjänster

Euvics tjänster för Enterprise Application Integration (EAI) och B2B applikationsintegration inkluderar integrationen av affärsprocesser och mjukvara inom en verksamhet eller mellan företag. Vi har erfarenhet av att genomföra integrationsprojekt baserad på middleware från: Microsoft BizTalk Server, WebMethods, IBM WebSphere, Dell Boomi och Snaplogic.

4 anledningar till att ta hjälp av oss

Heltäckande EAI och B2B integrationstjänster

Du kan använda oss för att hjälpa dig att bedöma och planera ditt projekt, skapa en styrmodell, utforma en integrationsarkitektur, implementera lösningen och bevara befintliga integrationsobjekt.

Proof of Concept

Före projektets start skapar vi vanligtvis implementationsscenarier, inklusive en validerande demonstration föreslagna integrationslösningen.

Kompetens inom de populäraste integrationsplattformarna

Är du osäker på vilken integrationsplattform du ska välja för ditt projekt? Våra experter kommer att ge dig råd och sedan leda dig igenom alla stadier av integrationsprojektet.

Enkel och flexibel tillgång till Integrationsexperter

Du kan omedelbart kontraktera våra högkvalificerade, erfarna och kostnadseffektiva applikationsintegrationsexperter, och sedan expandera eller minska personal efter behov.

Vår kompetens inom middleware:

Våra Integrationstjänster inkluderar:

  • Analys och rådgivning/konsultation
  • Implementation
  • Enterprise Bus implementation
  • Navdistribution
  • Point-to-point integrationer
  • B2B integration
  • DevOps
  • Testautomation
  • Build & deployment automation.
  • Support och förvaltningstjänster för implementerad lösning.

Så har vi hjälpt våra kunder med integrationsprojket:

Tikkurila

Tikkurila

Det jag vill mest är att min organisation ska fungera på ett effektivt och smidigt sätt. Det är jag mycket nöjd med att vi lyckats hitta i en partner som Euvic. En partner som i hög grad bidrar till att öka vår effektivitet inom området för digital aktivering och som snabbt kan hitta IT-lösningar som vår personal behöver. En ytterligare fördel med att anställa Euvic är den minskade IT-kostnaden som halverats sen vårt samarbete började, säger Jukka Havia, Chief Financial Officer på Tikkurila.

Läs mer
Pernod Ricard

Pernod Ricard

iTrack ger oss inte bara statistik över BRIDGE-plattformen utan även ett realtidsflöde av spårningsinformation som visar sig har varit värdefull för våra integrationsteam. Det har förvandlat vårt sätt att arbeta och det har förenklat livet otroligt mycket. Efter flera år av samarbete har Euvic bevisat sig vara en mycket pålitlig och kompetent IT-partner för oss”, berättar Tomaz Praprotnik, Head of Technology & Architecture på Pernod Ricard EMEA-LATAM HQ  

Läs mer
PayGround

PayGround

”Samarbetet med Euvic fungerade bra över projektet. Den tekniska kompetensen var hög och det gick smidigt att jobba på distans tack vare god mötesstruktur, videomöten och on-site möten vid behov. Vid problematiska skeenden i projektet fanns en förmåga att lyssna in och korrigera uppkomna problem för att i slutändan leverera en bra lösning”

Läs mer

Mjukvaruutveckling

Behöver du hjälp med ditt integrationsprojekt?
KONTAKTA OSS