Digital Omställning

Forbes säger att 95 % av CIO’erna måste lyckas med sin digitalisering eller riskera bli av med jobbet. 1960 var längden för ett bolag på Fortune 500-listan 60 år, 2012 var längden 20 år och till 2027 spås längden vara under 12 år. Förändringstakten är snabbare än någonsin tidigare och med AI som spås bli den fjärde industriella revolutionen så kommer takten att skruvas upp ytterligare kommande år. Lyckas ni med er digitala omställning?

Så har vi hjälpt våra kunder med sin digitala omställning:

Arriva Sverige

Arriva Sverige

Fredrik Ölund, chef för affärsutveckling och digitalisering: "Att migrera miljön till AWS med Euvic var ett enkelt beslut med AWS-plattformens service och stabilitet. Resultaten var som förväntat och tillsammans med Euvic har vi efter migreringen skapat många nya tjänster som skulle ha varit omöjliga att skapa på så kort tid på den gamla plattformen."  

Läs mer
POP Pankki

POP Pankki

Under hela projektet har samarbetet  varit enkelt. Euvic har lyckats att snabbt förstå från några få tips vad vi behöver och föreslå en genomtänkt lösning. Euvic vågade också att utmana våra idéer om de trodde att det finns ett bättre sätt att uppnå vårt mål, och deras synvinkel var alltid väl motiverad, berättar Pekka Lemettinen, VD på Pop Pankki  

Läs mer

4 anledningar till att ta hjälp av oss

Du får en lägre OPEX

Med hjälp av moderna teknologier där vi jobbar i DevOps-team för att skapa lösningar som är automatiserade, säkra och kräver minimalt underhåll så hjälper vi företag att sänka sin OPEX med 20-40 %. Att vår kostnadsbas dessutom är i Polen ger dig ytterligare en kostnadsfördel!

Du får en hög kvalitet på leveransen

Vi har jobbat med digitalisering sedan 2004. Med 2500 utvecklare hittar du kompetens inom allt från cloud, AI och ML till hur vi skapar en bra digital kundupplevelse på webb och i mobilen. Och vi har utmärkelser från bland annat Gartner och Forbes som bekräftar vår tillväxt och kvalitet.

Du får en högre effektivitet

Med fungerande processer och den senaste teknologin hjälper vi våra kunder att bli effektivare. Vi hjälper er att öka er output och minska era underhållskostnader.

 

Du får en proaktiv partner

Enligt Accenture misslyckas 70 % av alla digitala omställningar. Med en kultur som handlar om ödmjukhet, prestigelöshet och transparens möter vi utmaningarna tillsammans med våra kunder. Det gör att våra samarbeten lyckas och våra kunder blir nöjda.

Hur vi hjälper dig genom en digital omställning

Vi kartlägger nuläget – Söker förståelse för vilka förmågor ni behöver bygga för att leverera värde till era kunder och ser över den funktionella och tekniska hälsan hos befintliga tjänster.

Vi enas om en målbild och enas om processer, arbetssätt och verktyg för att nå målet. Samt börjar mäta TCO på tjänstenivå.

Beroende på behov så tar vi över ansvaret för befintliga tjänster, bygger nya tjänster och flyttar ansvaret till våra team i Polen för att sänka era kostnader.

Vi utvärderar kontinuerligt leveransen och samarbetet för att säkerställa att vi utvecklar våra verktyg, processer och arbetssätt.

Står du inför en digital omställning?
KONTAKTA OSS