UI & UX-design

Vi hjälper er att skapa välfungerande och snygga användargränssnitt och användarupplevelser.

4 anledningar till att ta hjälp av oss

Dedikerad In-House UI/UX

Vår in-house UI / UX-enhet hjälper dig att förbättra kundupplevelsen och därmed omvandlingsfrekvensen genom att lösa användarnas problem, berätta för din historia och öka trovärdigheten.

UI/UX Design sammankopplad med mjukvaruutveckling

Vår UI / UX design och utvecklingsprocess är sammankopplade till mjukvaruutveckling. Du kan använda den som en fristående tjänst eller som en del av vårt hela mjukvaruutvecklings erbjudande.

Plattforms-och branschoberoende erfarenhet

Du kan dra nytta av våra UI / UX-designers för att bygga prototyper av appar och spel, för olika plattformar och inom många branscher.

Enkel och flexibel tillgång till UI/UX Designers

Du kan omedelbart kontraktera våra högkvalificerade, erfarna och kostnadseffektiva UI / UX-designers. De kan hjälpa dig med en heltäckande UI / UX-tjänst eller för utvalda problemområden.

Så har vi hjälpt våra kunder med UI och UX:

K-Bygg skapades genom uppköp av delar av XL-Bygg och Fresks Group bland annat med varumärken som Fresks, Urban Strålins, Östergyllen och Färingsö Trä. Inför lanseringen av varumärket K-Bygg var Keskos utmaning att snabbt få upp en digital närvaro och digital plattform för K-Bygg med sina 30-tal butiker.  

Läs mer
POP Pankki

POP Pankki

Under hela projektet har samarbetet  varit enkelt. Euvic har lyckats att snabbt förstå från några få tips vad vi behöver och föreslå en genomtänkt lösning. Euvic vågade också att utmana våra idéer om de trodde att det finns ett bättre sätt att uppnå vårt mål, och deras synvinkel var alltid väl motiverad, berättar Pekka Lemettinen, VD på Pop Pankki  

Läs mer
Wessberg och Terneborg

Wessberg och Terneborg

"Vi är mycket nöjda med Euvic och deras förmåga att lyssna och förstå vad vi önskade oss. De var snabba på att anpassa sig till förändringar under projektets gång och levererade en produkt som håller hög kvalitet och var under budgeten."  

Läs mer

Mjukvaruutveckling

Behöver du hjälp med UI & UX?
KONTAKTA OSS