PHP-utveckling

Ta hjälp av våra dedikerade PHP-utvecklare för att effektivisera genomförandet av era PHP-baserade projekt. PHP används oftast för att att skapa och implementera dynamiska webbapplikationer och e-handel-lösningar. De senaste tio åren har  vi genomfört 100  projekt med varierande svårighet. Vi har ett team på över 300 PHP-utvecklare som är mycket erfarna med de senaste PHP-relaterade verktygen och ramverken, som Magneto, WordPress, Drupal, Joomla, Laravel, Symfony och PrestaShop.

4 anledningar till att ta hjälp av oss

Hastighet och flexibilitet

Våra utvecklare är skickliga i att använda inbyggda PHP-funktioner och tillägg för att skapa webbapplikationer och komponenter snabbt.

Enkel skalning av dina projekt

Du kan hyra in våra högpresterande, erfarna och kostnadseffektiva PHP-utvecklare direkt och senare addera eller reducera antalet efter ditt behov.

Säkerhet och stabilitet i din PHP-baserade App

Din app kommer att uppfylla den högsta säkerhetsnivån för att förhindra den från attacker, medan källkoden är stabil och redo för vidareutveckling och / eller modifiering.

Distribuerad Agil PHP-utveckling

Du kan välja om du vill ha våra agila PHP-utvecklare on-site hos er eller off-site, beroende på deras roll och behov i ditt projekt.

Vår kompetens inom PHP

Vi erbjuder:

  • Kundanpassad PHP-utveckling.
  • Anpassning av diverse PHP ramverk och kundanpassningar baserat på dem.
  • PHP utveckling för webbshop.
  • PHP utveckling för CMS.
  • PHP-baserad databasdriven utveckling.
  • Förbättring av befintliga applikationer baserat på vår semi-automatiska moderniseringsplattform.
  • Testautomation, övervakning och prestanda mätetal.
  • Support och förvaltning

Så har vi hjälpt Wessberg och Terneborg med PHP:

Wessberg och Terneborg

Wessberg och Terneborg

"Vi är mycket nöjda med Euvic och deras förmåga att lyssna och förstå vad vi önskade oss. De var snabba på att anpassa sig till förändringar under projektets gång och levererade en produkt som håller hög kvalitet och var under budgeten."  

Läs mer

PHP

Behöver du hjälp med PHP-utveckling?
KONTAKTA OSS