BI Projekt

Utmana oss med dina affärsproblem och vi kommer tillbaka med ett förslag på hur du kan omavandla ditt problem till en möjlighet!

Business Intelligence Projekt – Konsultation, design och Implementationstjänster

Business Intelligence- (BI) projekt där vi hjälper våra kunder omfattar allt från konsultation, design, utveckling, implementering och underhåll. Vi använder en bred uppsättning av de mest populära BI och Big Data teknologierna för att skapa lösningar som kommer omvandla er rå-data till insikter, som kommer hjälpa er att fatta rätt beslut!t. BI och Big Data lösningarna vi skapar är lättanvända och kan användas av alla från säljare och ekonomiassistenter till försäljningschefer och ekonomichefer.

Why should you entrust Euvic with your Business Intelligence projects?

Certifierade BI Specialister

Certifierade BI Specialister

Våra BI utvecklare har över 10 års erfarenhet av BI och Big Data-utveckling och konsulterande. Deras kunnande är certifierat av ledande BI och Bid Data leverantörer.

Stödjer de populäraste verktygen för BI och Big Data

Stödjer de populäraste verktygen för BI och Big Data

Not sure whether to create a dedicated data warehouse solution or to implement a specific BI solution? And which one to choose? Our experts will advise you on that matter.

Är du osäker på om du vill skapa en dedikerad datalagringslösning eller implementera en specifik BI-lösning? Och vilken man ska välja? Våra experter kommer att ge dig råd om den frågan.

Domänkunskap

Domänkunskap

Vi har BI-relaterad domänkunskap inom en rad olika branscher, inklusive tillverkning, fintech, telekom, FMCG, energi och mer.

Flexibel tillgång till erfarna konsulter

Flexibel tillgång till erfarna konsulter

Du kan omedelbart hyra våra högkvalificerade, erfarna och kostnadseffektiva BI- och Big Data-utvecklare och sedan lägga till eller minska antalet arbetare efter behov.

Business Intelligence teknologier vi använder inkluderar (men är inte begränsade till):

Microsoft BI StackOracle Business IntelligenceIBM CognosSAS Business IntelligenceSAP Business ObjectsMS SQLOracleMySQLHBaseHiveBigSQL Data Lakes

När vi genomför BI-Projekt använder vi dessutom flera open-soruce och molnbaserade Big Data-verktyg och plattformar så som:

HadoopSparkFlumePigImpalaOozieAmazon Web Services Azure

Vi använder ovanstående teknologier och verktyg för att förse er med en heltäckande tjänst för Business Intelligence, inklusive:

  • BI-relaterad analys och rådgivning/konsultation.
  • BI systemimplementation.
  • Test och QA för BI.
  • Användarutbildning.
  • Support och förvaltningstjänster för den implementerade lösningen.
  • Vi genomför även separata projekt inom BI för Data Profiling, Utveckling av Data Warehosue/ Master Data Management.

 

In God we trust. All others must bring data.

William Edwards Deming

 

Prata med Ola om BI Projekt

Du kanske är intresserad av:

Utmana oss med dina affärsproblem och vi kommer tillbaka med ett förslag på hur du kan omavandla ditt problem till en möjlighet!