Om Wessberg & Terneborg Bygg

Wessberg & Terneborg Bygg grundades 2014 och har från start alltid fokuserat på kvalitet och design. I och med täta samarbeten som vuxit fram genom åren mellan WOT, en handfull olika arkitekter och konstruktörer, kan de idag erbjuda en helhetslösning för sina kunder som så att de får den design och kvalitet som de förtjänar. Wessberg & Terneborg skräddarsyr eleganta och smakfulla lösningar för varje projekts identitet. Kännetecknande för våra projekt är omsorgsfullt valda material och genuint hantverk.

Utmaning

Wessberg & Terneborg började växa ifrån sin grafiska profil och kommunikation som hade varit densamma sen företaget grundades 2014. Man ville rikta sig mot en mer lyxigare marknad med tydligt fokus på eleganta skräddarsydda lösningar. Den nya grafiska profilen och kommunikationen skulle gå ifrån fokus på bygg och mer fokus på unik design och arkitektur.

Resultat

 

Den gamla logotypen fick en helt ny minimalistisk och elegant look för att bättre representera kvaliteten som Wessberg & Terneborg bygg erbjuder. Symboliken med konturen av ett hus och trä-årsringarna hjälper till att föra tankarna till bygg, renovering, skog och bra naturligt material.

Den nya loggan är uppdelad i flera element. Detta hjälper till att gör loggan mer anpassningsbar och mer lättläst. Loggan med bara huset + ringarna kan användas på små ytor och på stora ytor kan man använda hela loggan plus namnet Wessberg & Terneborg. Elementet med ringarna används genomgående i den grafiska profilen.

Här är två exempel på hur den nya loggan ser ut i print.

Bildval

Alla har ett koncept av vad ett drömhem är, den känslan har vi velat fånga när du kommer in på hemsidan. Bilderna vi valt är vid smultronställe i de magiska svenska skogarna. Omgiven av natur, lugn och lycka. Alla bilder är tagna ifrån ett ur fågelperspektiv som är ett perspektiv vi är mindre vana vid vilket förhöjer känslan av magi.

Före & Efter

 

 

Genomgående för varje sida är de magiska bilderna och de eleganta ringarna från loggan. En bild säger mer än tusen ord och det är speciellt sant när man pratar om små viktiga detaljer. Därför får bilder ta mycket plats och vara det som leder besökaren genom hemsidan.

Så här säger Wessberg & Terneborg om samarbetet:

 

Vi är mycket nöjda med Euvic och deras förmåga att lyssna och förstå vad vi önskade oss. De var snabba på att anpassa sig till förändringar under projektets gång och levererade en produkt som håller hög kvalitet och var under budgeten.

Success stories

Har du en liknande utmaning?
KONTAKTA OSS

Mjukvaruutveckling

Oavsett teknologi kan vi hjälpa dig med mjukvaruutveckling. Med över 300 utvecklare som kan Java så kan lika många .Net och hundratals devops-utvecklare besitter kunskap om AWS, Azure och Google cloud. Vi anpassar vårt team efter dina behov. Med hjälp av våra affärsägare, projektledare i Sverige och 3000 utvecklare i Polen skapar vi en kvalitativ […]

Läs mer

IT-infrastruktur

Vi hjälper dig med din IT-infrastruktur. Vi har ett flertal team som specialiserar sig på IT-infrastruktur. Vi hjälper stora och medelstora företag att upprätthålla, stödja och optimera sin hård- och mjukvara i traditionella datacenter eller på molnplattformar som Azure, AWS och Google cloud.

Läs mer

Mjukvarulösningar

Vi hjälper dig att implementera mjukvarulösningar för samarbete och integrationslösningar. Vi är flexibla i vårt arbete och baserat på dina behov har vi ett flertal samarbetsmodeller att erbjuda. Tillsammans med våra utvecklare i Polen är vårt mål att alltid leverera ett framgångsrikt projekt.

Läs mer