Vår resa

Allt började 2004 när Wojciech Kosinski och Wojciech Wolny grundade LGBS Polska, som med tiden blev Euvic. Tack vare vår fantastiska personal och kultur har vi växt kraftigt och fått förtroende från kunder både i Europa och USA.

Med 3000 systemutvecklare och systemingenjörer i moderbolaget ansvarar vi i Sverige för affärsutveckling och kvalitetssäkring av projekten. Vi har än så länge bara nöjda kunder och det är vårt högsta mål att klara av att leverera projekt i tid och budget, med nöjda beställare, även när vi fortsätter växa kraftigt. Euvic har sedan lanseringen i Sverige 2018 växt från 0 till 40 MSEK på två år i Sverige och från 2 till 20 nöjda kunder.

Vi möjliggör er digitala omställning

Vi möjliggör våra kunders digitala omställning genom att kombinera vår kunskap om den senaste tekniken med våra kunders insikt om deras affärsprocesser och deras affärsutmaningar. Vi har utvecklat allt från stora, komplexa BI-lösningar för att bättre skörda och förstå data, till snygga och användarvänliga IOS/Android-appar och matchningsalgoritmer för rekryteringsföretag.

Centralt i vårt erbjudande är villighet att lyssna på våra kunder och förstå deras utmaningar. Utan att förstå våra kunder kan vi inte leverera framgångsrika projekt!

Teamwork!

Vår personal är grunden till vår framgång. Vi är transparenta och lyssnar med empati. Genom att lyssna för att förstå istället för att svara, och genom att ta fullt ansvar för vårt arbete skapar vi förtroende som är nödvändigt för att leverera framgångsrika projekt. Och ta oss inte på ordet – fråga våra kunder som i snitt jobbar med oss 10 år eller längre.

Lär känna oss bättre

Ta del av vår handbok, där får du lära känna oss på Euvic lite bättre, vilka vi är och hur vi arbetar. → Handbok