Om People Productions

People Productions utvecklar smarta lösningar som gör det snabbare, tryggare och roligare för den som söker jobb att möta den som söker talang. Sedan 1999 har People Productions anställt fler än 20 000 talanger till sitt företag. Med lång erfarenhet, gedigen kunskap och intelligent teknik bygger People Productions smarta lösningar för moderna människor.

Utmaning

People Productions befann sig i positionen där dem inte längre kunde möta sina kunders krav. För att kunna möta sina kunders krav insåg man behovet av en ny IT-infrastruktur. People Productions började söka av marknaden för att hitta någon som kunde hjälpa dem med deras problem. Det var då People Productions kontaktade Euvic.

People productions beslöt sig för att förflytta sig till Amazon Web Services med hjälp av Euvic. Flytten till AWS gjorde det möjligt för People Productions att bygga en miljö som kunde möta kundernas behov. Och därmed få företaget att fortsätta utvecklas.

Resultat

Nu har People Productions en IT-infrastruktur som är stabil och klarar av att möta kundernas krav och behov. Flytten till AWS har även ökat kundernas nöjdhet med företaget i sig och deras tjänster.

Resultatet har varit precis de som vi hoppats på sen vi flyttade till AWS. Responstiden till AWS-molnet är otroligt snabb och systemet känns verkligen stabilt. Valet av AWS framför andra molntjänster var på grund av bredden på service och tjänster. De låga kostnaderna och den höga elasticiteten har gjort att AWS är bäst lämpat för att driva våra webbapplikationer, säger Kalle Olby, COO på People Productions. ”

Har du en liknande utmaning?
Kontakta oss

Mjukvaruutveckling

Oavsett teknologi kan vi hjälpa dig med mjukvaruutveckling. Med över 300 utvecklare som kan Java så kan lika många .Net och hundratals devops-utvecklare besitter kunskap om AWS, Azure och Google cloud. Vi anpassar vårt team efter dina behov. Med hjälp av våra affärsägare, projektledare i Sverige och 2 500 utvecklare i Polen skapar vi en kvalitativ och kostnadseffektiv leverans.

Läs mer

IT-infrastruktur

Vi hjälper dig med din IT-infrastruktur. Vi har ett flertal team som specialiserar sig på IT-infrastruktur. Vi hjälper stora och medelstora företag att upprätthålla, stödja och optimera sin hård- och mjukvara i traditionella datacenter eller på molnplattformar som Azure, AWS och Google cloud.

Läs mer

Mjukvarulösningar

Vi hjälper dig att implementera mjukvarulösningar för samarbete och integrationslösningar. Vi är flexibla i vårt arbete och baserat på dina behov har vi ett flertal samarbetsmodeller att erbjuda. Tillsammans med våra utvecklare i Polen är vårt mål att alltid leverera ett framgångsrikt projekt.

Läs mer