Om Pernod Ricard

Pernod Ricard är en av världsledarna inom vin och spritbranschen. Företaget grundades 1975 och har sedan dess haft en stadig utveckling, både i organiskt tillväxt och framgångsrika förvärv. Världen över finns en arbetskraft på ca 18 900 personer. I Pernod Ricards portfolio hittar du bland många andra, varumärket ABSOLUT.

Utmaning

Euvic har sedan tidigare gett support och utvecklat Pernod Ricards BizTalk-baserade BRIDGE-lösning (BizTalk Realtime Integration Data Global Exchange) som möjliggör utbyte av dokument mellan filialer och externa parter världen över. Lösningen togs fram 2012 när Euvic utvidgade funktionaliteten för BizTalk. Första steget togs i Frankrike genom att lägga till en pan-European-modul för utbyte av data med  kodnamnet BRIDGE. Året efter anslöt Pernod Ricards resterande filialer till systemet. Euvic har sedan dess levererat omfattande BizTalk-relaterade IT-supporttjänster.

Efter ett par års användande av Bridge-lösningen hade man växt ur lösningen som inte var tillräckligt effektiv längre. Man behövde en skräddarsydd lösning med syfte att ge mer exakta felanmälningar och en mer flexibel hantering för notifiering och hanteringen.

Lösning

iTrack, ett nytt verktyg som designats tillsammans med Pernod Ricard och utvecklats av Euvic har möjliggjort en bättre hantering av felanmärkningar med hjälp av funktioner som:

  • Snabb tillgång till detaljer om felanmälningar.
  • Förmågan att lägga till ett nytt fel via en Web-service eller API
  • System för användarhantering
  • Ett meddelandesystem med en mottagarlista som kan konfigureras med givna och förutbestämda kriterier.
  • Full synlighet och sökbarhet över vilka flöden som körs på BRIDGE

Använda teknologier

Resultat

Samarbetet resulterade i bättre felhantering, flöden och meddelanden. Tiden som support-teamet tidigare behövt för att hantera fel på plattformen har minskat med 50 procent, tack vare iTrack.

”iTrack ger oss inte bara statistik över BRIDGE-plattformen utan även ett realtidsflöde av spårningsinformation som visar sig har varit värdefull för våra integrationsteam. Det har förvandlat vårt sätt att arbeta och det har förenklat livet otroligt mycket. Efter flera år av samarbete har Euvic bevisat sig vara en mycket pålitlig och kompetent IT-partner för oss”, berättar Tomaz Praprotnik, Head of Technology & Architecture på Pernod Ricard EMEA-LATAM HQ

Success stories

Har du en liknande utmaning?
KONTAKTA OSS

Mjukvaruutveckling

Oavsett teknologi kan vi hjälpa dig med mjukvaruutveckling. Med över 300 utvecklare som kan Java så kan lika många .Net och hundratals devops-utvecklare besitter kunskap om AWS, Azure och Google cloud. Vi anpassar vårt team efter dina behov. Med hjälp av våra affärsägare, projektledare i Sverige och 3000 utvecklare i Polen skapar vi en kvalitativ […]

Läs mer

IT-infrastruktur

Vi hjälper dig med din IT-infrastruktur. Vi har ett flertal team som specialiserar sig på IT-infrastruktur. Vi hjälper stora och medelstora företag att upprätthålla, stödja och optimera sin hård- och mjukvara i traditionella datacenter eller på molnplattformar som Azure, AWS och Google cloud.

Läs mer

Mjukvarulösningar

Vi hjälper dig att implementera mjukvarulösningar för samarbete och integrationslösningar. Vi är flexibla i vårt arbete och baserat på dina behov har vi ett flertal samarbetsmodeller att erbjuda. Tillsammans med våra utvecklare i Polen är vårt mål att alltid leverera ett framgångsrikt projekt.

Läs mer