Välkommen Evelina Lööf, en av Euvic´s säljpraktikanter

Hej Evelina Lööf!

Vi är mitt i vår tillväxtresa, för att hinna med allt roligt som är på gång  har vi tagit in två riktigt grymma sälj-praktikanter, William och Evelina. Förra vecka presenterade vi William Sebzda, nu har det blivit dags att presentera vår andra fantastiska säljpraktikant Evelina Lööf!

Jag heter Evelina Lööf och är 21 år gammal. Född och uppvuxen i Borlänge, men bor idag med min pojkvän i Uppsala. Skulle säga att jag är en glad och positiv tjej som har en bakgrund i mycket idrottande vilket också medfört en enorm vinnarskalle. Har en stor passion för träning och musik, mår som bäst när jag får lyfta tunga vikter till 80-tals rock.

Under min gymnasietid jobbade jag inom restaurang och nattklubb, vilket gav väldigt mycket direkt kundkontakt. Efter studenten tog jag mitt pick och pack ner till Skåne och gjorde en militär grundutbildning som därefter resulterade i en anställning i försvarsmakten. Nu har jag bytt ut den gröna uniformen mot kavaj och portfölj och studerar till Account manager B2B på IHM business school.

När jag sökte praktik och kom i kontakt med Euvic så blev valet ganska enkelt. Euvic utstrålar en stor ambition och laganda i det dem gör vilket är något som jag letar efter hos ett företag. Det är en bransch som intresserar mig och som jag verkligen vill lära mig mer om. Jag har nu haft mina första dagar på kontoret och det har verkligen överträffat mina förväntningar. Teamet är fantastiskt och redan från start kände jag mig mer än välkommen och som en del i laget.

Mina 10 veckor på Euvic kommer gå riktigt fort, jag ser min praktik på Euvic som en värdefull tid där jag kommer lära mig mycket som jag kan ta med i min framtida roll som Account manager. Men självklart också en tid med mycket skratt och positiv inställning till att försöka, testa och utmana sig. Det jag ser mest fram emot är att ha roligt och utvecklas med det här fantastiska teamet. Att få testa de kunskaper som jag fått från skolan i det verkliga livet och förhoppningsvis bidra med något bra.

Kom i kontakt med Evelina

Gå in på hennes LinkeIn eller maila

Andra har också läst