Välkommen William Sebzda, en av våra nya säljpraktikanter

Välkommen William Sebzda

Vi är mitt i vår tillväxtresa, för att hinna med alla roliga saker som är på gång har vi tagit in två riktigt grymma sälj-praktikanter, William och Evelina. Ta din chans att lära känna dem båda. William är först ut!

Jag heter William Sebzda, är 24 år och från Stockholm. De närmsta 10 veckorna kommer jag köra på Euvic. Generellt är jag en extremt positiv och glad person med stort intresse för att umgås och träffa nya människor. Kort och gott beskriver detta mig väldigt bra. Under min barndom har jag sysslat mestadels med idrott och tillslut på elitnivå inom alpin skidåkning. Musik är även ett enormt stort intresse, speciellt i kombination till matlagning. 

När jag var 16 år flyttade jag upp till dalarna (Malung) för att fullfölja elitsatsningen men vände sedan tillbaka hem för att påbörja ett nytt kapitel i mitt liv. Jag började jobba inom sälj samt på restaurang under skoltiden.  Det underbara med just dessa yrken är den återkommande kontakten med människor. Jag har alltid tyckt att det är något som gör ens dag och kände att jag ville fördjupa mig i detta. Det är egentligen anledningen till varför jag valt min nuvarande utbildning. Jag studerar i talande stund på IHM business school, en linje som heter Account manager B2B, med fokus på sälj och marknadsföring.

Mitt mål med praktiken är att få testa mina vingar och försöka förstå mig på framtiden som Euvic befinner sig i. Samtidigt också som jag nämnde lite tidigare få vara med och hjälpa Euvic att uppnå flera framgångssagor! Redan från start har jag fått vara med enormt mycket i teamet och har fått göra mycket mötesbokningar och börjar få en inblick av hur detta fungerar. Någonting som jag ser extremt mycket fram emot är dom första mötena som komma skall och förhoppningsvis vara med och göra affärer som gynnar alla parter.

När jag sökte praktik ville jag hitta ett företag där jag får möjlighet att lära mig mycket och känna mig delaktig i ett team där jag får vara med och göra skillnad. Vilket förklarades extremt bra för mig när jag träffade Andreas för första gången. Euvic verkar i en värld (IT) som är relativt ny för mig, en värld som osar framtid. Jag är väldigt intresserad av att lära mig mer om en bransch som bidrar till att kunna skapa förändring och göra skillnad, fler framgångssagor helt enkelt!

Kom i kontakt med och säg välkommen till William Sebzda

Besök hans LinkedIn eller maila

Andra har också läst