Varmt välkommen till Victoria Otternäs

Välkommen Victoria Otternäs

Nu är det min tur att tillbringa 10 veckor hos gänget på Euvic. Mitt namn är Victoria och jag är uppvuxen i Stockholm. Efter studenten tog jag mitt pick o pack och flyttade ner till Kalmar för att plugga journalistik och medieproduktion. Jag började cykla överallt och adopterade en hemlös katt.

Att läsa böcker är ett stort intresse. Just nu läser jag “Vad hjärtat aldrig glömmer” av Kelly Rimmer. Rekommenderar! Jag spenderar också mycket tid bakom kameran där jag fotar och filmar allt möjligt. Katten Malva har fått agera modell många gånger.

Nu är jag tillbaka i Stockholm och ska praktisera på Euvic. Mitt mål med praktiken är att få lära mig så mycket som möjligt inom kommunikation. Det ska bli spännande att få en inblick i företaget och se hur arbetet faktiskt ser ut. Jag hoppas kunna bidra med nya idéer och perspektiv.

När jag sökte praktik fastnade jag för Euvic. För mig var det viktigt att få lära mig och utvecklas under praktiken och det är något som jag förstod att Euvic kunde erbjuda. Här får jag chansen att utvecklas i min takt, med hjälp när det behövs.

Under mina 21 år har jag alltid haft kameran nära till hands, det ska bli otroligt spännande att få fortsätta på samma spår nu och framför allt med härliga kollegor!

Vill du komma i kontakt med Victoria?

Besök hennes LinkedIn eller dra iväg ett mail 

Andra har också läst