Good ideas need good execution
– and good people

Vi har hjälpt företag med IT och digitala lösningar i 16 år. Allt började 2004 när Wojciech Kosinski och Wojciech Wolny grundade det som med tiden skulle bli Euvic. Sedan dess har vi växt kraftigt varje år från starten och fått förtroende från kunder över hela Europa och USA. I Sverige ansvarar vi för affärsutveckling och kvalitetssäkring av projekten.

Som bevis på vårt arbete har vi fått utmärkelser och blivit omnämnda av Gartner, Forbes och EY för vår kompetens och tillväxt.

Vi söker fler good people!

Lediga tjänster

The Good People

Vår personal är grunden till vår framgång. Det ska alltid finnas plats för personlig utveckling och att få möjligheten att nyttja sin fulla potential i en utmanande men samtidigt trygg miljö. Vi är transparenta och lyssnar med empati. För oss är det viktigt att vara exceptionella på vårt jobb samtidigt som vi är bra medmänniskor, kollegor och leverantörer.

Bästa av två världar

Vi har en lokal närvaro med global kapacitet. Vi kan stolt säga att våra seniora projektledare och affärsmän i Sverige, tillsammans med 4000 ambitiösa och välutbildade utvecklare i Polen möjliggör långvariga partnerskap med hög kvalité.