Applikationsutveckling och automation

Vi bygger helt nya applikationer med den senaste teknologin som IoT, AI och Big data. Allt för att våra kunders verksamhet ska ligga i framkant sett till vad teknologin möjliggör.

Vi har exempelvis byggt applikationer som med hjälp av AI kan generera personliga köprekommendationer, automatisk matcha lärarvikarier med behövande skolor och som analyserar mängder med trafikdata för att effektivisera transportindustrin. 

Vår DevOps-fabrik ger kunder en problemfri leverans av deras utvecklingsbehov. Många av våra kunder lyckas sänka sina kostnader för IT med 20-30% genom att automatisera rutinuppgifter inom HR, ekonomi och inköp. Vi är starka inom sektorer som transport, retail och telekom och industri.

Devops as a service

DevOps har blivit det viktigaste verktyget för en lyckad digital transformation och möjliggör flexibilitet och ett agilt arbetssätt. DevOps-as-a-Service ger dig ett brett utbud av best-in-class DevOps practices. Levererade av våra erfarna DevOps-ingenjörerna där du kan välja ett team som passar dina behov där vi levererar alla dina krav baserat på Cloud, DevOps, CI / CD, Infrastructure och Monitoring.

Snabb och smidig utvecklings start

Du får omedelbar tillgång till erfarna DevOps-ingenjörer som kan låna ut sin expertis till ditt projekt från första dagen.

Utveckla processer

Ett dedikerat DevOps-team tillhandahåller dokumentation och mentorskap för att hjälpa er förstå och utveckla era processer.

Spara pengar och tid

Våra DevOps-ingenjörer deltar i massor av projekt för flera företag i olika branscher. Det ger teamets ovärderliga R&D-erfarenhet. De kan berätta omedelbart vilka tillvägagångssätt och lösningar som fungerar och vilka som inte fungerar. Det hjälper till att spara tid och pengar och samtidigt undvika dyra misstag i ditt projekt.


Integration

Kapacitet och arkitektur anpassad för integration är något som blir allt viktigare för företag. Vi genomför integrationsprojekt baserad på middleware från: Microsoft BizTalk Server, WebMethods, IBM WebSphere, Dell Boomi och Snaplogic. Allt du behöver för service-orienterade integrationslösningar som stödjer din affärsverksamhet och dina digitala tjänster.

Enkel och flexibel tillgång till kunskap

Du kan direkt skriva kontrakt med seniora integrations-specialister. Efter behov kan du skala upp eller ner under projektet.

Rätt kompetens

Är du osäker på vilken integrationsplattform du ska välja för ditt projekt? Våra seniora projektledare/ konsulter kommer att ge dig råd och sedan leda dig igenom alla stadier av integrationsprojektet.

Heltäckande EAI och B2B integrationstjänster

Vi hjälper dig planera ditt projekt, skapa en styrmodell, utforma en integrationsarkitektur, implementera lösningen samt bevara befintliga integrationsobjekt.

Proof of Concept

Före projektets start skapar vi implementations-scenarier, inklusive en validerande demonstration av föreslagna integrationslösningar.

Framgångssaga

Automation

Alla manuella, repetitiva uppgifter som kan automatiseras, bör automatiseras. Automatiseringen når sin peak när man kombinerar IoT, AI och robotik. Vi kan bygga automatisering för alla era behov.

Intelligenta arbetsflöden

Intelligenta arbetsflöden förändrar hur arbetet görs genom att tillämpa realtidsinsikter, AI, blockchain och andra exponentiella tekniker för att återuppfinna processer och leverera affärsresultat. Gå från stängda, statiska funktioner till integrerade smidiga arbetsflöden genom att förena människor, data och teknik.

Få tid över till annat

Spara tid och pengar genom att automatisera manuella och repetitiva uppgifter för att istället lägga energi på att utveckla era affärsmöjligheter.

Ökad möjlighet för att skala upp och växa

Alltför många företag kämpar för att skala sina manuella processer under tyngd av ökad tillväxt. Automatisering hjälper dig bli mer produktiv och effektiv. Ju snabbare och mer korrekt du kan slutföra affärskritiska processer desto bättre förberedd blir du för att skala ditt företag.


E-handel

Ingen har missat de senaste årens stora utmaningar för den fysiska handeln. Åren med tillväxt är över då allt mer försäljning flyttar digitalt. Tomma lokaler är en allt vanligare syn på köpcenter runt om i Sverige och i USA stängs över 25 stycken köpcentrum – per dag. Samtidigt växer e-handel med nästan 15 % årligen och trenden är tydlig att företag, både återförsäljare, varumärken och grossister behöver äga sin egna försäljningskanal digitalt. Är ni med på e-handelståget?

Du får en kostnadseffektiv leverans

Med erfarenhet kommer förmågan att prioritera så att ni får värde för pengarna. Med våra utvecklare baserade i Polen får ni ytterligare värde för pengarna.

Du får en helhetslösning

Euvic täcker hela processen och säkerställer att ni får en helhetslösning som passar just din affär. Inklusive kravställning och hjälp med optimering av trafik och konvertering.

Du får en flexibel och snabb leverans

Med goda processer och bra personal kan vi vara både snabba och flexibla vilket nu är viktigare än någonsin. Slipp långa förstudier och komplicerade projekt, kom igång med er digitala försäljning direkt.


Mobilutveckling

Vi hjälper dig att gå från idé till färdig produkt. Du kan dra nytta av vår heltäckande utvecklingsmetodik – från ursprungligt koncept och funktionen till UI / UX, prototyper, programmering och acceptanstest.

Garanti för en överenskommen period

För varje utvecklad app erbjuder vi att under en överenskommen tidsperiod säkerställa kompatibilitet med nya, högre versioner av varje plattform.

Stöd för alla senaste tekniker

Vi kan designa och programmera mobilappar för Android och iOS, med hjälp av tekniker som Augmented Reality (AR), NFC (Near Field Communications) eller vid köp av applikationer.

Plattformsöverskridande apputveckling

Android- och iOS-appar såväl som plattformsoberoende mobilappar baserade på ReactNative, Unity3D, Cordova, PhoneGap och Joniska ramverk.


Design

Listan över användningsområden kan göras hur lång som helst. Gemensamt är att det handlar om att förena företagets affärsmål med kundnytta genom att designa lösningar som på riktigt matchar människors behov, beteenden och drivkrafter. Vi hjälper er att skapa en funktionell och attraktiv användarupplevelse.

Dedikerad In-House UI/UX

Vår in-house UI / UX-enhet hjälper dig att förbättra kundupplevelsen och därmed lösa användarnas problem.

UI/UX -design sammankopplad med mjukvaruutveckling

Vår UI / UX -design och utvecklingsprocess är sammankopplade till mjukvaruutveckling. Du kan använda den som en fristående tjänst eller som en del av vårt erbjudande för mjukvaruutveckling.

Plattforms-och branschoberoende erfarenhet

Du kan dra nytta av våra UI / UX-designers för att bygga prototyper av appar och spel för olika plattformar och inom många olika branscher.

Enkel och flexibel tillgång till UI/UX- designers

Du kan omedelbart kontraktera våra högkvalificerade, erfarna och kostnadseffektiva UI / UX-designers. De kan hjälpa dig med en heltäckande UI / UX-tjänst eller för utvalda problemområden.

Framgångssaga

Språk

Vi sitter på bred kompetens inom programmeringsspråk och våra kostnadseffektiva utvecklare bygger applikationer för e-handel, faktureringssystem och mobila appar. Garanterad hastighet, flexibilitet och säkerhet med enkla möjligheter för skalning. Du kan välja om du vill ha våra agila-utvecklare on-site hos er eller off-site, beroende på deras roll och behov i ditt projekt.

Java

Våra utvecklingstjänster för Java gör det möjligt för dig att bygga säkert kodade, robusta, skalbara och behovsanpassade appar.

PHP

Vi har ett team på över 300 erfarna PHP-utvecklare som arbetar med moderna PHP-relaterade verktyg och ramverk, som Magneto, WordPress, Drupal, Joomla, Laravel, Symfony och PrestaShop.

.Net

Vi kan erbjuda dig .NET-kompetens inom hela ekosystemet för teknik, inklusive anpassad mjukvaruutveckling, migrationsprojekt och molnet.

Phyton

Phytons inbyggda datastruktur i kombination med dynamisk skrivning och dynamisk bindning gör det till ett attraktivt programmeringsspråk för snabb applikationsutveckling.


CMS

Med ett CMS-system kan du stödja din verksamhets nya behov och initiativ som behövs för att ni ska nå era affärsmål. Vi har genomfört över 500 projekt baserat på världens mest populära Content Management System (CMS).

Wordpress

WordPress är världens mest kraftfulla och enkla CMS-system för att bygga hemsidor och bloggar. Du kan ta hjälp av oss och nyttja våra konsulter i ert eget team, sen lägga hela utvecklingen och driften av WordPress hos oss. 

Drupal

Drupal används för att bygga många av de webbplatser och applikationer du använder varje dag. CMS-systemet har standardfunktioner som enkel innehållsredigering, pålitlig prestanda och tillförlitlig säkerhet.

Magento

Magento är en e-handelsplattform skriven i PHP som ger onlinehandlare ett flexibelt kundvagnssystem samt kontroll över utseende, innehåll och funktionalitet i deras onlinebutik. Magentos kan skala upp snabbt vid behov och erbjuder en mängd olika plugin-program.

Optimizely

Optimizelys molntjänster erbjuder flexibel skalbarhet, snabb hastighet, robust säkerhet och service och support dygnet runt. Allt byggs på moln-plattformen Microsoft Azure.

Sharepoint

SharePoint är det mest kostnadseffektiva verktyget för att skapa en företagsportal eller extranät för en organisation som redan använder Microsofts programvara.


Partnerskap och certifikationer:
Andra har läst