Applikationsdrift och förvaltning

De flesta svenska och nordiska företag spenderar nära 60-70 % av deras årliga IT-budget på förvaltning och drift av befintliga applikationer. Låt oss sänka den kostnaden så att du kan investera mer i verksamheten med nya behov och initiativ

 

Vi kan hjälpa er att ta hand om drift av äldre applikationer så kostnadseffektivt som möjligt. Samt frigöra budget som blir nyckeln till nya initiativ att modernisera äldre applikationer som kommer stödja verksamhetens behov. Modernisering av affärsprocesser, affärsmodeller och digitala tjänster behöver alla en modern applikations-flora som grund.

De kunder som vänder sig till oss ser oftast en kraftig reducerad kostnad för applikationsförvaltning, en ökad automation och stabilitet.

Legacy-system

Ett äldre system kan orsaka en mängd problem som enorma underhållskostnader, svårt att skala upp, förhindra integration mellan system, och minskad säkerhet. Många sitter idag med gamla system och ser ett berg av problem som bara fortsätter växa. Företag måste modernisera processer och system för att kunna överleva och fortsätta jobba mot uppsatta affärsmål. 

Migrera till molnet

Det är smidigt att flytta till molnet. Vi hjälper välja rätt plattform och migrera dina gamla system till molnet.

Kostnadseffektiv

Moderna molntjänster kostar endast vid användning utan dyra startkostnader. Det är lätt att testa nya funktioner och kontinuerligt göra anpassningar utan skenande kostnader.

Effektivitet och anpassningsbar

Med moderna system och agila processer kan ni snabbt och effektivt anpassa företaget efter hur marknaden och konkurrensen ser ut.


CRM

Som Microsoft CRM Gold Competency Partner kan vi hjälpa dig med implementation, utbildning, support och konsulttjänster för Microsoft Dynamics CRM. En stark CRM-lösning är en mångsidig plattform där allt som är viktigt för att utveckla, förbättra och behålla dina kundrelationer lagras. Utan stöd från en integrerad CRM-lösning kan du missa tillväxtmöjligheter och förlora intäkter då du inte optimerar dina driftsprocesser eller utnyttjar dina kundrelationer eller potentiella leads.

Enkelt att implementera och att använda

Dynamics CRM fungerar på samma sätt som andra Microsoft-produkter. Det fungerar och ser ut som MS Office som gör det möjligt för användarna att börja arbeta nästan omedelbart.

Specialiserade och certifierade konsulter

Vi kan vara din one-stop-butik för Dynamics CRM-implementering, utbildning, support och konsulttjänster, som tillhandahålls av erfarna och certifierade konsulter.

Enkel anpassning och integration med externa system

Systemet anpassas efter era specifika behov och integreras med externa system, vilket möjliggör automatisk implementering av alla ändringar på processer i driften av inbyggda nätverkstjänster.

Flexibel samarbetsmodell

Du kan kontraktera oss baserat på olika samarbetsmodeller, inklusive omfattande outsourcing av ett projekt.


CMS

Med ett CMS-system kan du stödja din verksamhets nya behov och initiativ som behövs för att ni ska nå era affärsmål. Vi har genomfört över 500 projekt baserat på världens mest populära Content Management System (CMS).

Wordpress

WordPress är världens mest kraftfulla och enkla CMS-system för att bygga hemsidor och bloggar. Du kan ta hjälp av oss och nyttja våra konsulter i ert eget team, sen lägga hela utvecklingen och driften av WordPress hos oss.

Drupal

Drupal används för att bygga många av de webbplatser och applikationer du använder varje dag. CMS-systemet har standardfunktioner som enkel innehållsredigering, pålitlig prestanda och tillförlitlig säkerhet.

Magento

Magento är en e-handelsplattform skriven i PHP som ger onlinehandlare ett flexibelt kundvagnssystem samt kontroll över utseende, innehåll och funktionalitet i deras onlinebutik. Magentos kan skala upp snabbt vid behov och erbjuder en mängd olika plugin-program.

Optimizely

Optimizelys molntjänster erbjuder flexibel skalbarhet, snabb hastighet, robust säkerhet och service och support dygnet runt. Allt byggs på moln-plattformen Microsoft Azure.

Sharepoint

SharePoint är det mest kostnadseffektiva verktyget för att skapa en företagsportal eller extranät för en organisation som redan använder Microsofts programvara.


E-handel

Ingen har missat de senaste årens stora utmaningar för den fysiska handeln. Åren med tillväxt är över då allt mer försäljning flyttar digitalt. Tomma lokaler är en allt vanligare syn på köpcenter runt om i Sverige och i USA stängs över 25 stycken köpcentrum – per dag. Samtidigt växer e-handel med nästan 15 % årligen och trenden är tydlig att företag, både återförsäljare, varumärken och grossister behöver äga sin egna försäljningskanal digitalt. Är ni med på e-handelståget?

Du får en kostnadseffektiv leverans

Med erfarenhet kommer förmågan att prioritera så att ni får värde för pengarna. Med våra utvecklare baserade i Polen får ni ytterligare värde för pengarna.

Du får en flexibel och snabb leverans

Med goda processer och bra personal kan vi vara både snabba och flexibla vilket nu är viktigare än någonsin. Slipp långa förstudier och komplicerade projekt, kom igång med er digitala försäljning direkt.

Du får en helhetslösning

Euvic täcker hela processen och säkerställer att ni får en helhetslösning som passar just din affär. Inklusive kravställning och hjälp med optimering av trafik och konvertering.


Partnerskap och certifikationer: