Moln och infrastruktur


Molnet öppnar upp och förändrar konkurrensen mellan stora och små bolag. Med moderna digitala arbetsplatser tillåts arbete var-som-helst, när-som-helst, alltid säkert och smidigt.Tillväxten för marknaden av molntjänster har varit märkbart stark under det senaste decenniet.

Med goda samarbeten och hög kompetens hjälper vi våra kunder att hänga med i teknikutvecklingen. Det gör vi tillsammans med ledande leverantörer som exempelvis Microsoft, AWS och Google.

Molntjänster

Molnet ger möjligheten att fokusera på att leverera affärsvärde och slippa tänka på drift.  Vi kan hjälpa dig med Infrastruktur as a Service (IaaS), Software as a Service (SaaS) och Platform as a Service (PaaS). 

Amazon Web Services 

AWS är den mest mogna molnplattformen på marknaden. Med AWS har du möjlighet att styra ett stort antal användare och resurser.

Microsoft Azure och Onlinemjukvara

Certifierade utvecklare hjälper dig att migrera till Azure Cloud-infrastrukturen och implementera Microsofts online-programvara, inklusive Office 365, SharePoint Online och Dynamics.

Google Cloud

Vi erbjuder Google Cloud-tjänster som inkluderar migrering och Engine-based apputveckling.

Fler molnplattformar

Vi erbjuder även tjänster som bygger på andra molnplattformar och datacentraler. Inom ramarna som följer reglerna för ANSI TIA / EIA 942 på en TIER 3-nivå.


AWS

Vi bygger, driftar och förvaltar molnbaserade applikationer med hjälp av de senaste innovativa tjänsterna inklusive, migration, arkitektur, säkerhet, prestandaövervakning och kostnadsuppföljning. Vi kombinerar alltid DevOps-automation med våra AWS-certifierade ingenjörer, utvecklare och arkitekter.

Mogen molnplattform för Enterprise

Enligt Gartners magic quadrant för molnet IaaS är AWS den mest mogna plattformen på marknaden, med den djupaste förmågan att hantera ett stort antal tjänster och resurser.

Skalbarhet och innovation

Amazon Web Services används av miljoner kunder över hela världen. Oftast för att bygga skalbara, högpresterande webbplatser och appar. Det finns ett brett utbud av moderna funktioner och tjänster som är baserade på absolut senaste tekniken i AWS. Kort sagt, med oss är AWS  en innovations möjliggörare.

Hög säkerhet och hybrid-IT

AWS erbjuder omfattande säkerhetsfunktioner och du kan även nyttja många tjänster i hybridläge. Vilket innebär att du kan bygga och förvalta din hybrid-IT-arkitektur med hjälpa av AWS tjänster, allt från WM-Ware datacenters till enskilda lokala servrar.

One-stop Shop för alla dina AWS Cloud-relaterade behov

Euvic är AWS Premium Partner och AWS återförsäljare. Vi kan ta det övergripande ansvaret för alla dina behov och även utveckla ert Amazon Web Services (AWS) nyttjande. Som AWS- partner ser vi till att du kan vara mer innovativ med bättre skalbarhet och lägre kostnad.


Azure & Office 365

Vi hjälper dig med Azure Cloud och Office 365. Vi är Microsoft Azure Circle program partner,  Microsoft ERP Gold och Microsoft CRM Gold Competency Partner.

Kör applikationer och lagra data på Microsoft’s servrar

Microsoft Azure tillåter att köra applikationer, lagra data på Microsoft’s servrar och nyttja det pålitliga operativsystemet i molnet, SQL Azure (databastjänster) och .NET tjänster.

Känd Windows-miljö

Med Azure får du en mängd fördelar, igenkänningsfaktorn med Windows-miljö, skalbarhet, flexibilitet, driftskompatibilitet och säkerhet.

Lätt att migrera och använda Microsoft Online

Det är väldigt enkelt att migrera till Azure och använda olika Microsoft-programvarulösningar, inklusive MS Dynamics-familjen med produkter som (AX / NAV / CRM), SharePoint och Office 365.

Kunskap och erfarenhet av Azure Cloud

Som Microsoft Azure Circle Partner kan Euvic erbjuda dig högsta kvalitet och kostnadseffektiva konsulttjänster, utbildning och genomförande av projektbaserade på Azure-plattformen.


Övervakning

Vi  ger dig full kontroll över din IT-infrastruktur. Oavsett om dina IT-tjänster är provisionerade i traditionella datacenter eller distribuerad molninfrastruktur.

Operativ synlighet från början till slut

Du kommer att kunna analysera och optimera kostnaderna för din IT-infrastruktur med spårning av serverkapacitet, nyttjanderätt, säkerhetsrapportering i realtid och mer användbar data.

Heltäckande övervakningstjänster dygnet runt

Vi erbjuder övervakningstjänster för IT-infrastruktur dygnet runt, vilket minimerar risken för program- eller maskinvarufel.

Kostnadseffektiv automatiserad tjänst

Baserat på avancerade verktyg och väldefinierade processer kan vi i stor utsträckning automatisera övervakningstjänster för din IT-Infrastruktur och erbjuder denna tjänst till ett konkurrenskraftigt pris.

Förebygg störningar

Vi övervakar proaktivt din virtuella och fysiska infrastruktur för att få insikt i dess prestanda och baserat på detta vidtar vi åtgärder för att förebygga störningar innan de händer.


Service desk

Euvic har över ett decennium av erfarenhet från leverans av högkvalitativ teknisk support till stora globala företag över hela världen. Genom att tillhandahålla alla tre nivåer av support erbjuder vi oss att bli eran lokala kontaktpunkt för IT-support.

Lägre kostnad och förbättrad effektivitet

Outsourcad Service desk från Euvic ger dig en ekonomisk fördel. Du får en service desk med en hög servicenivå och effektivitet för nästan 50 procent av priset leverantörer från Västeuropa eller USA tillhandahåller.

Tillgänglig service

För oss är det naturligt och enkelt att implementera förändringar och förbättringar, inklusive tillhandahålla stödresurser inom IT-förvaltning för ert företag i samband med förändringar.

Tillgänglighet dygnet runt

Du kan utnyttja våra högkvalitativa IT-supporttjänster antingen dygnet runt eller under kontorstider, beroende på dina behov och budget.


Partnerskap och certifikationer:
Andra har läst