Carl-johan Hagen, Euvics senaste tillskott

Carl-Johan Hagen, Euvics senaste tillskott

Hej Carl-Johan!

Varmt välkommen till Euvic. Låt oss dyka rakt in i våra frågor, det finns många därute som vill lära känna dig bättre och som är nyfikna på dig i rollen som Business Development Manager. 

Berätta, vem är du och vad är dina tidigare erfarenheter?

Jag är en 38-årig glad skåning som älskar att vara med familj och vänner, samt att vara ute i naturen och sporta. Jag kommer nu senast från en digitaliseringsresa på Kivra där jag varit med att digitalisera Sverige från 1 miljon till 5,5 miljoner användare av Kivra. Innan dess arbetade jag många år inom servicebranschen, allt ifrån hotell i Kenya till event och bemanning. Intresset att arbeta med människor kommer alltid att vara starkt men nu kombinerar jag gärna det med smarta techlösningar.  

Varför känns Euvic som rätt nästa steg i din karriär?

Intresset för IT utveckling och att få träffa människor är som handen i handsken för mig. Jag ser stor potential i Euvic, ett företag som befinner sig i en expansionsfas. Det känns väldigt spännande och dessutom ligger företagets värdegrund väldigt nära mina egna värderingar.  Att få vara en del av The good people känns bra i själen och något jag vill vara en del av. 

Hur ser du på din roll inom Euvic, hur vill du vara med och bidra?  

Att bygga kundrelationer är något jag drivs starkt av och få vara med att utveckla kunders IT utveckling / digitalisering är något som jag brinner för. Jag vill kunna bidra till den team- och familjära känslan som finns i bolaget. Att få möjligheten att arbeta nära kunder och utveckla framgångssagor tillsammans med dem. 

Hur ser du på Euvic´s utveckling framöver? 

Den kunskap och spetskompetens som finns inom Euvic är ett utomordentligt bra verktyg för våra kunder. Jag ser att Euvic har lyckats med långsiktiga kundrelationer så väl som inom bolaget med en imponerande låg personalomsättning, för att lyckas med det är den teamkänslan som finns och som jag påriktigt får uppleva avgörande.  

Avslutningsvis, vad innebär The Good People för dig? 

Något som ligger till grund i min personlighet. Det jag värderar högt är den familjära stämningen och att få växa tillsammans. Den öppenhet och höga service som Euvic står för passar mig perfekt. Ödmjukhet, transparens, prestigelöshet och att sikta högt är något jag värderar högt. Jag känner mig stolt över att få vara en del av The Good People. 

Vill du komma i kontakt med Carl-Johan?

Besök hans LinkedIn eller dra iväg ett mail

Andra har också läst