Level 780

Level 780 är ett korttidsuthyrningsföretag som hyr ut stugor och cyklar. Som gäst kan du njuta av ett äventyr 780 m höjd över havet, där du kan kombinera avkoppling med aktiv fritid.

Huvudkontor

Polen

Bransch

Turism

Anställda

5-10 anställda

Designa upplevelsen av en aktiv semester på 780 meters höjd

Utmaning

Under en semester vill du att allt ska flyta på, utan några problem. Därför bestämde vi oss för att arbeta på den övergripande semesterupplevelsen, och inte bara på att presentera hyreserbjudandet. Vi designade verktygen och lämplig informationsarkitektur, så att gäster kan få ut det mesta av sin semester.

Vår uppgift var att hjälpa till att bygga en positiv upplevelse av varumärket och att föreslå tjänster och värderingar som kommer att utmärka erbjudandet. Vi arbeta med varumärkesbyggande, lämplig visuell kommunikation och innehållsarkitektur på hemsidan och mobilapplikationen. Den främsta målgruppen är människor som till vardags bor i storstäder och söker kontakt med naturen. Fysisk aktivitet är viktigt för dem och de vill gärna att prova något nytt med familj eller vänner.

Skapande och utveckling 

Visuell kommunikation

Logotypen, som är modern och elegant, hänvisar på ett icke-uppenbart sätt till husens bergsläge. Skylten är inspirerad av konturlinjerna som används på kartor för att visa höjd över havet. Konturlinjer kan enkelt förvandlas till ett tema för exempelvis reklammaterial. Det enkla typsnittet ger den en sportig karaktär.

Webbplats

Vi har utvecklat informationsarkitekturen, användarflödet och innehållsförslaget för att få potentiella gäster att känna sig omhändertagna. Hemsidan visar användaren runt området och rekommenderar aktiviteter.

Ett av förslagen är en cyckeltur på en av de cykelvägar skapade av vår kund. Hemsidan har en omfattande databas över alla vägar och rutter som finns. Dessutom kan du enkelt hyra elcyklar via webbplatsen. Så även de tuffaste bergsturer blir tillgängliga för en bred publik.

När vi arbetade med en teknisk lösning bestämde vi oss för att använda WordPress innehållshanteringssystem i kombination med det välkända tillägget ACF (Advanced Custom Fields). WordPress låter dig enkelt utöka eller uppdatera webbplatsen. Vi andvände en WordPress-konfiguration baserad på open source tillägget bedrock utvecklat av Roots. Det erbjuder moderna utvecklingsverktyg, mappstruktur och förbättrad säkerhet till WordPress-utveckling. Ett lämpligt urval av teknologier och lösningar möjliggjorde snabb implementering och en mycket intuitiv lösning, där kunden snabbt och enkelt kan hantera innehållet på sin webbplats. Det hjälpte även att hålla budgeten i schack. Via hemsidan kan du också bli länkad till Google och Apples butiker, varifrån du kan ladda ner en dedikerad app.

Applikation

Level780-applikationen är till för träning på elcyklar på cykelvägarna i bergen. Den ger användaren möjligheten att skapa ett träningsprogram som är skräddarsytt efter deras behov och mål. Programmen kan bli översett av specialister för att hjälpa användarna till ett sunt och säkert pass. Android appen använder Google Maps och IOS appen använder Apple maps för att spåra rutten. Cyklarna har IoT-utrustning så som pulsmätningsband som används för att samla data ifrån ditt träningspass. Detta gör att du kan följa dina framsteg över tid. Denna lösning möjliggör en långsiktig relation med varumärket Level780.

Mobilapplikationen använder det populära ramverket React-Native. Det är samma ramverk som exempelvis Facebook och Instagram använder. Ett omfattande API utvecklat i Microsoft .NET-ramverket ansvarar för en smidig och pålitlig hantering av förfrågningar som skickas från applikationen. Applikationen för kommunikation med cykeln och pulsmätningsbandet använder Bluetooth Low Energy-teknik, vilket säkerställer ett smidigt flöde av information med låg energiförbrukning av enheten. En av de ledande molnplattformarna, Amazon Web Services, används för att lagra och hantera användardata.

Reslutat

Sammanfattning 

Tack vare ett holistiskt förhållningssätt för att skapa digitala produkter kan vi skapa unika användarupplevelser. Genom att definiera persona, dess miljö och användningskontext, kan vi skapa tekniska lösningar som tillfredsställer användaren och ökar sannolikheten att de fortsätter använda appen och hemsidan. Rresultatet är en långsiktig relation med varumärket.

Vårt samarbete går tillbaka till 2007. Tillsammans har vi implementerat många digitala produkter för olika branscher, inklusive webbplatser, applikationer , varumärkesbyggande och visuella kommunikationsprojekt. Vårt samarbete bygger på en god relation i varje skede av samarbetet, som kännetecknas av ansvar, integritet och förhållningssätt till varje uppgift med uppmärksamhet och respekt.

Aleksander Krakos

VD Intelogic

Roller i teamet:
UX/UI-designer, projektledare, front-end-utvecklare, back-end-utvecklare, manuell testare, automatisk testare